Italienske restauranter i Vancouver for enhver smag

Indholdsfortegnelse:

Italienske restauranter i Vancouver for enhver smag
Italienske restauranter i Vancouver for enhver smag

Video: Italienske restauranter i Vancouver for enhver smag

Video: Italienske restauranter i Vancouver for enhver smag
Video: Velkommen til Restaurant Bothwell 2024, Kan
Anonim

Italiensk mad er en favorit for mange mennesker, og Vancouver er velsignet med nogle virkelig fantastiske italienske restauranter.

På denne liste over de bedste italienske restauranter i Vancouver finder du en række gode spisesteder, fra eksklusivt, eksklusivt italiensk til budgetvenligt italiensk, som hele familien - ja, selv børn - kan nyde.

Cioppino's Mediterranean Grill - Yaletown

Cioppinos Middelhavsgrill
Cioppinos Middelhavsgrill

Vinder af Vancouver Magazine Awards 2014 bedste eksklusive italienske (guld), Cioppino's ejes af kokken Giuseppe "Pino" Posteraro (2015 Pinnacle Award for Independent Restauranteur of the Year), hvis unikke perspektiv på middelhavskost har vundet prisen restaurant mange flere priser gennem årene.

Beliggende i det travle natteliv- og restaurantdistrikt i Yaletown, tiltrækker Cioppino's sin andel af berømtheder og er en foodie-favorit for sin "Cucina Naturale"-filosofi: "en klassisk madlavningsstil, der lægger vægt på brugen af kun friskeste råvarer." Deres vinudvalg er blandt de største i byen, hvilket gør dette til en fantastisk destination også for ønofile.

Pris: High-End / Upscale

Giardino - Downtown Vancouver

Giardino Restaurant
Giardino Restaurant

I 27 år, den berømte Vancouver-kok Umberto Menghistyrede den avancerede og meget elskede Il Giardino, et af de bedste steder at se og blive set i byen. I 2015 vendte Menghi tilbage (minus "Il") med Giardino, en ny italiensk restaurant kun en blok fra hans gamle adresse i hjertet af Vancouvers centrum.

Med sin luksus, interiør i Toscana og smukke haveterrasse (perfekt til spisning under åben himmel på en sommeraften), er Giardino's et perfekt valg til lækker, selvsikker italiensk mad i en lækker atmosfære.

Pris: High-End / Upscale

CinCin Ristorante - Downtown Vancouver

CinCin Ristorante i Vancouver, BC
CinCin Ristorante i Vancouver, BC

En anden vinder af flere priser for avanceret italiensk og min personlige favorit, CinCin Ristorante er en anden af de bedste italienske restauranter i Vancouver. Beliggende i downtown Vancouver på Robson Street (Vancouvers berømte shoppingdistrikt), CinCin er en del af familien af Top Table Group-restauranter, der inkluderer den berømte Blue Water Cafe + Raw Bar.

Udtales "chin chin", CinCin serverer både velkendte retter (som en smørrig, rig gnocchi) såvel som innovative og usædvanlige retter, der blander italienske smage og teknikker med lokale ingredienser. Mine tidligere favoritter inkluderer deres coniglio, brændefyrede sadel af kanin pakket ind i proscuitto og salvie og antipasto af grillet lokal Tofino blæksprutte. Glutenfri pasta er også tilgængelige.

Pris: High-End / Upscale

Nicli Antica Pizzeria - Gastown

Nicli Pizzeria er det første AVPN (Associazione Vera Pizza Napoletana) certificerede napolitanske pizzeria iVancouver, og et af de mest populære Vancouver pizzeriaer. Beliggende lige øst for downtown Vancouver, er Nicli Antica lige i hjertet af Gastowns shopping-, spise- og nattelivsdistrikt, hvilket gør det til et perfekt valg til at snuppe en bid inden en aften i byen. Det er også afslappet og familievenligt.

Pris: Casual/Mellemklasse

Bonus til børn: The Old Spaghetti Factory - Gastown

Inde i restauranten Vancouver Old Spaghetti Factory
Inde i restauranten Vancouver Old Spaghetti Factory

I modsætning til de andre restauranter på denne liste er Old Spaghetti Factory ikke kendt for mad af høj kvalitet (maden er "bare OK"). Men det er inkluderet her, fordi det er ekstremt familievenligt (ideelt til at tage unge og ramponerede børn med ud), billigt og historisk på sin egen måde. Restauranten er spækket med Vancouver-artefakter og memorabilia - mest berømt en trolleybil fra 1904 - og har endda sine egne indbyggere spøgelser.

Anbefalede: