Sådan bruger man toiletter i Island

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger man toiletter i Island
Sådan bruger man toiletter i Island

Video: Sådan bruger man toiletter i Island

Video: Sådan bruger man toiletter i Island
Video: 🚽 СКИБИДИ ТУАЛЕТ 70 СЕРИЯ! АСТРО СКИБИДИ ТУАЛЕТ! ТИТАНЫ ПРОИГРАЛИ! 🚽 Skibidi Toilet 70 part 1 РАЗБОР 2024, Kan
Anonim
Turister i Krystalgrotten, Breidamerkurjokull Glacier, Island
Turister i Krystalgrotten, Breidamerkurjokull Glacier, Island

Jamen, det er givet, at du før eller siden får brug for et toilet efter ankomsten til Island. Men ofte er udenlandske toiletter anderledes end dem, man har derhjemme. Det er tilfældet, når du besøger Island. Du vil finde forskellige toiletetiketter, problemer og problemer, afhængigt af hvor du besøger i landet.

Så hvad kan rejsende forvente af toiletter i Island?

Fordele

  • Islands hovedstad, Reykjavik, har mange offentlige toiletter i byen, og islandske seværdigheder har ofte deres egne toiletter i nærheden.
  • Udhusenes dage er t alte. Islandske toiletter i byerne er moderne, rene faciliteter og er handicapvenlige.
  • Toiletter i Island rengøres regelmæssigt, især toiletter i restauranter og shoppingområder. Nogle offentlige toiletter i Island er selvrensende.
  • Der er ingen squat-toiletter.

Ulemper

  • Nogle få bondegårde har stadig udhuse.
  • Ligesom alle andre steder kan toiletter i islandske lufthavne og togstationer nogle gange se ud og/eller lugte uhygiejniske. Hvis dine behov ikke er presserende, skal du bare vente og bruge badeværelset på dit hotel i Island, når du kommer dertil. Det bliver helt sikkert renere.
  • Der har været nyheder om mangel påtoiletter i Island, i lyset af et relativt nyligt turistboom, og turister, der aflaster sig på offentlige steder, såsom parkeringspladser. Det kan de lokale ikke lide. Vær ikke den rejsende. Vid, at der kan være mangel på toiletter, og planlæg derefter.
  • Nogle offentlige toiletter i Island kan være "bet altoiletter." Dette er et relativt uhørt koncept i USA, men det er almindeligt i Europa. Der er ikke et væld af betalingstoiletter i Island (der plejede at være flere), men det er klogt altid at have nogle mønter på dig, hvis du er på roadtrip og støder på en. Nogle betalingstoiletter accepterer endda kreditkort. Disse betal-pr-brug potter er ikke dyre, men det kan komme som en overraskelse for rejsende.

Generel info om toiletter i Island

Alle toiletter i Skandinavien viser symbolet for mænd eller kvinders toiletter, så de er nemme at identificere. For at skylle er der norm alt en knap eller et håndtag, som du skal skubbe eller trække op.

Det er i øvrigt ikke god maner at bruge en restaurants toiletter, hvis du ikke spiser der. Brug bare de offentlige toiletter og på dit hotel.

Du kan også ofte finde offentlige toiletter på tankstationer, indkøbscentre, købmandsforretninger, campingpladser, rastepladser, swimmingpools og nogle butikker. Forvent dog ikke at bruge toiletterne, hvis du ikke er protektor. Du skal muligvis købe noget lille, endda en pakke tyggegummi, for at få adgang til det offentlige toilet.

Denne badeværelsesetikette er også standard i USA og mange andre steder, så den overrasker ikke de fleste rejsende, selvom den måskeoverrask dit rejsebudget, hvis dine badeværelsespauser begynder at stige.

Anbefalede: