Bedste kostumebutikker i B altimore

Indholdsfortegnelse:

Bedste kostumebutikker i B altimore
Bedste kostumebutikker i B altimore

Video: Bedste kostumebutikker i B altimore

Video: Bedste kostumebutikker i B altimore
Video: When Chicago built the Tallest Building in the World | The story of Sears Tower 2024, Kan
Anonim
Bedste Halloween butikker i B altimore
Bedste Halloween butikker i B altimore

Det er sjældent, at vi har mulighed for at klæde os ud i, så lad os få det bedste ud af det! Uanset om du leder efter det perfekte outfit til en udklædningsfest, eller du har en fantastisk idé til en original Halloween-fest, kan disse butikker give inspiration og tilbehør til at gøre dig til festens liv.

Tip: Hvis du leder efter inspiration eller har brug for et kostume fra en anden æra, skal du også tjekke vintagebutikker i DC. Disse steder er proppet med unikt tøj, der giver perfekte kendetegnende kostumer.

Kunstnerkostumer og dansemode

Prøv kunstnerkostumer og dansemode, hvis du leder efter klassiske kostumer. Fra middelalder til moderne, denne butik har alt, hvad du overhovedet kunne forestille dig: cowboys, superhelte, flapper, vampyrer og meget mere. Artistic Costumes & Dance Fashions har også teatralsk makeup, et udvalg af parykker, strømpebukser i alle tænkelige farver og hundredvis af karaktersko.

The Zone

The Zone er en forsendelsesbutik i Mount Vernon, der rummer en masse potentiale til kostumefester. Hvis du leder efter skørt modetøj, vintagetilbehør eller en unik Halloween-fest, er dette stedet at spille påklædning. Donna, The Zones ejer, kan hjælpe dig med at finde næsten alt, hvad du har brug for, og hun vil gøre det med ensmil. Dette er en butik, der er svær at forlade tomhændet!

A T Jones & Sons

A T Jones & Sons har lavet opera- og teaterkostumer siden 1868. Da de har specialiseret sig i historiske og andre kostumer af høj kvalitet, er dette det perfekte sted, hvis du leder efter noget lidt usædvanligt eller ønsker at få nogle seriøs teatralsk makeup. Det har også et godt udvalg af børnekostumer (ingen af plastiksorten). Vær advaret: der er skræmmende klovnehoveder i vinduet.

Party City

De, der leder efter masseproducerede kostumer og andre festartikler, kan altid kigge forbi Party City, en detailkæde med et bredt udvalg af kostumeidéer. Da Party City har licensaftaler med virksomheder som Nickelodeon og Sesame Workshop, er dette et fantastisk sted at tage hen med et barn, der har et specifikt kostume i tankerne. Det er også godt, hvis du leder efter noget i stil med en fransk stuepige eller Iron Man-udstyr. Hvis du er vært for en halloween- eller udklædningsfest, kan mange andre forsyninger købes her, herunder papir- og plastikservice, balloner og andre nyheder.

Anbefalede: