Guangzhou East Railway Station Vigtig information

Indholdsfortegnelse:

Guangzhou East Railway Station Vigtig information
Guangzhou East Railway Station Vigtig information

Video: Guangzhou East Railway Station Vigtig information

Video: Guangzhou East Railway Station Vigtig information
Video: 4k China Street View-Guangzhou Driving Tour-Visiting the First Provincial Capital of Asia-4K HDR 2024, April
Anonim
Kina, Guangdong-provinsen, Guangzhou City, Guangzhou East Railway Station
Kina, Guangdong-provinsen, Guangzhou City, Guangzhou East Railway Station

Guangzhou East Railway Station er en af byens internationale togstationer. Ved siden af provinstog til Shenzhen, Dongguan og andre Guangdong-destinationer er stationen hovedterminalen for den almindelige togrute fra Guangzhou til Hong Kong. Stationen ligger lige i udkanten af byens centrum og er godt forbundet med metro og kun ti minutter med tog til Canton Fair.

Togene ved Guangzhou Station Railway East

The East railway station er Guangzhous port til Hong Kong og Shenzhen. Dette er også den rigtige station for tog til Shanghai, men ikke Beijing. Højhastighedstoget mellem Beijing og Guangzhou ankommer til Guangzhou South Station. Andre intercitytog til byer i Kina kan afgå fra en af disse stationer eller Guangzhou North.

Guangzhou East Railway Station

Lige uden for byens centrum er banegården let tilgængelig med metro; både metrolinje 1 og 3 betjener stationen. Guangzhou Metro er let at navigere og godt skiltet på engelsk. Der er også et stort antal busser uden for stationen, men næsten al information er skrevet på kinesisk, og det kan være svært at finde ud af, hvor du skal hen.

Hvis du ankommerpå stationen og vil tage en taxa, ignorer taxa-råbene inde på stationen. Lige uden for bygningen er en rigtig taxaholdeplads eller førerhus bemandet med vagter, hvor du kan få en ærlig billetpris. Det vil være nyttigt at få din destination skrevet ned med kinesiske tegn – de fleste taxachauffører taler ikke engelsk ud over en håndfuld af de store hoteller.

Guangzhou til Hong Kong-billetter

Billetter til togene fra Guangzhou til Hong Kong kan købes på stationen på første sal eller fra China Travel Service-forretninger. Billetter kan købes på rejsedagen. Du kan finde ud af mere i vores artikel fra Hong Kong til Guangzhou med tog.

Hongkong og Kina har en fuld international grænse, og en håndfuld lande vil kræve et visum til Hongkong. Dit kinesiske visum er ikke gyldigt for indrejse i Hong Kong. Det er også værd at huske på, at du skal forlade Kina, og du skal bruge et visum til flere indrejser eller et nyt visum for at komme ind igen.

Faciliteter på Guangzhou East Railway Station

Stationen er moderne og velholdt. De fleste af oplysningerne, især dem, der vedrører Hong Kong-ruten, er offentliggjort på engelsk, og nogle medarbejdere vil tale engelsk. Der er også en masse internationale rejsende, herunder mange Hongkonger, som vil være i stand til at pege dig i den rigtige retning. Der er masser af siddepladser inde på stationen, hvis du skal vente på dit tog. Der er ikke noget egentligt turistkontor, og de fleste af de personer, der tilbyder information, er enten taxachauffører eller sælgere til hoteller – begge dele er bedst at undgå.

Du finder pengeautomater ogvekselkontorer, og der er også faciliteter til efterladt bagage. Der er også et godt udvalg af butikker og caféer at fylde op i, inden du rejser.

Stationen er sikker, selvom du skal være opmærksom på, at lommetyve, ligesom mange internationale togstationer, strejfer.

Anbefalede: