DFW International Airport Vigtig information

Indholdsfortegnelse:

DFW International Airport Vigtig information
DFW International Airport Vigtig information

Video: DFW International Airport Vigtig information

Video: DFW International Airport Vigtig information
Video: KOREAN AIR 787-9 Business Class 🇯🇵⇢🇰🇷【4K Trip Report Nagoya to Seoul 】Great Little Flight! 2024, April
Anonim
Terminal D, DFW Lufthavn
Terminal D, DFW Lufthavn

Dallas/Fort Worth International Airport, åbnet i januar 1974, er den fjerdestørste i USA. Det håndterede 63,5 millioner kunder i 2014, et gennemsnit på 174.031 om dagen. Lufthavnen, der fungerer som et knudepunkt for American Airlines, tilbyder rejsende 149 indenlandske og 58 internationale nonstop-destinationer over hele verden. Det tilbyder service fra 27 passagerflyselskaber, herunder 10 internationale luftfartsselskaber og 21 fragtselskaber.

Lufthavnen har syv landingsbaner og 65 passagerporte. Anlægget gennemgår i øjeblikket en større moderniseret indsats gennem dets 2,7 milliarder dollars Terminal Renewal and Improvement Program, der er planlagt til at være afsluttet i 2021. Indsatsen er en del af en plan om fuldstændig renovering af fire af sine fem terminaler. Adressen er International Pkwy, DFW Airport, TX 75261. Rejsende kan se en liste over status for afgående og ankommende fly i re altid. Du kan også tjekke status for specifikke flyvninger.

At komme til Dallas/Ft. Worth Airport

Offentlige transportmuligheder er gode til at komme til og fra DFW. Dallas Area Rapid Transit (DART) jernbanetjeneste tilbyder direkte service til Dallas centrum via Terminal A. Der er også Trinity Rail Express, som kører fra lufthavnen til Dallas og Fort Worth. Du kankøre, brug en udlejningsbil eller en servicebil, eller tag også en taxa.

DFW tilbyder parkeringsservice, terminal, fjernbetjent og ekspresparkering. Betjent koster $31 om dagen og er tilgængelig med eller uden reservation. Terminal koster $24 om dagen og har et nyt digit alt parkeringsvejledningssystem i terminal A og D og tilbyder et automatisk betalingssystem til vejafgift. Fjernpladser koster $10 om dagen, og Express-parkering tilbyder overdækkede ($15 om dagen) og udækkede pladser ($12 om dagen), afhentning og aflevering ved din bil og hjælp med bagage. Disse priser er fra juni 2017.

Essential Dallas/Fort Worth Airport Links

Interaktivt kort over DFW Lufthavn: Dette kort viser alt fra wayfinding til mad/drikkevarer/detailhandel ved lufthavnens fem terminaler. Der er også kort til anlæggets parkeringspladser.

Security Checkpoints: DFW har 11 regulære og et par Pre-Check checkpoints.

Airlines at Dallas/Ft. Worth Airport: Lufthavnen har otte indenlandske og 16 internationale luftfartsselskaber, der tilbyder 149 indenrigs- og 58 internationale direkte flyvninger rundt om i verden.

DFW Lufthavnsfaciliteter: DFW løfter passageroplevelsen ved at opgradere sine mad-/drikkevare- og detailudbud sammen med moderniserede faciliteter og opdaterede faciliteter under 2,7 milliarder dollars Terminal Renewal and Improvement Program. Det tilbyder gratis Wi-Fi, sponsoreret af AT&T.

Hoteller og usædvanlige tjenester

DFW Lufthavn har tre hoteller på stedet: Grand Hyatt DFW i Terminal D, Hyatt Regency DFW støder op til Terminal C og Hyatt Place DFW nær de sydlige terminaler. Se nogle af vores favoritterhotelvalg:

  • The Westin Dallas Fort Worth Airport
  • Gaylord Texan Resort & Convention Center
  • Homewood Suites by Hilton Irving - DFW Airport
  • Home2 Suites by Hilton Irving / DFW Airport North
  • Super 8 Grapevine/DFW Airport Northwest
  • La Quinta Inn & Suites Dallas DFW Airport North
  • Super 8 Irving / DFW Apt / North
  • Fairfield Inn & Suites Dallas DFW Airport North/Irving

Tjek gæsteanmeldelser og priser for flere hoteller i nærheden af DFW Lufthavn på TripAdvisor.

Luftfartsentusiaster kan bruge tid på lufthavnens Founders' Plaza. Pladsens observationsområde byder på en storslået udsigt over fly, der letter og lander. Der er også parkering, picnicborde, teleskoper, historisk information, et mindemonument og en radio, der udsender flyvekontrolkommunikation fra FAA-tårnet. Pladsen blev dedikeret i 1995, 21 år efter lufthavnens åbning, for at ære dem, der hjalp med at grundlægge det massive anlæg.

DFW har sin egen app, designet til at hjælpe rejsende med at navigere i lufthavnen. det tilbyder flyopdateringer i re altid, parkeringskort, spise- og shoppingmuligheder og kort.

Kæledyrselskere i området kan efterlade deres yndlingshund eller kat på Paradise 4 Paws, en kæledyrspension på DFW. Det 25.000 kvadratmeter store anlæg, som er i drift 24 timer i døgnet, 365 dage om året, har indendørs/udendørs legeområder, knogleformede plaskebassiner, katteeventyrjungle, pleje/spa-tjenester og træningstimer.

Tilgængelige tjenester omfatter overnatning, dagpleje for hunde, re altidadgang til webcam, afhentning og aflevering af kæledyr ved terminalen, lufthavnsparkering og shuttleservice og kantstensservice. Der er også veterinærassistenter på stedet og kæledyrs-førstehjælpscertificerede fagfolk til rådighed i tilfælde af en nødsituation.

Anbefalede: