10 gode restauranter at prøve i Downtown St. Louis

Indholdsfortegnelse:

10 gode restauranter at prøve i Downtown St. Louis
10 gode restauranter at prøve i Downtown St. Louis
Anonim
Gateway Arch og St. Louis Skyline
Gateway Arch og St. Louis Skyline

Der er mange grunde til at besøge downtown St Louis. Gateway Arch, Busch Stadium og Ballpark Village tiltrækker hundredtusindvis af besøgende hvert år. Downtown er også et godt sted at tage hen, når du leder efter en restaurant. Uanset om du vil have bøffer eller italienske eller traditionelle amerikanske retter, vil du finde et sted for næsten enhver smag i centrum af St. Louis.

Lucas Park Grille

Lucas park Grille
Lucas park Grille

Lucas Park Grille er en populær restaurant på Washington Avenue, der er åben til frokost og middag. Frokostmenuen er afslappet med et udvalg af supper, salater og sandwich. Middagsmenuen omfatter mere hjertelige forretter som f.eks. svinekoteletter, kylling og oksemørbrad. Der er også et stort vinkort med 300+ flasker.

Bridge Tap House and Wine Bar

Bridge Tap House er et sjovt sted for ølelskere. Der er mere end 50 bryg på fad, plus yderligere 150 flaskevarianter. De, der foretrækker vin, kan vælge fra en liste med mere end 100 flasker. Nyd dine drinks med et ostebord, and-tacos eller champignon pad thai fra den eklektiske og stadigt skiftende menu.

Schlafly Tap Room

Schlafly Tap Room er endnu et fantastisk sted for dem, der nyder en øl til deres måltid. Tap-rummetkombinerer pubmad af høj kvalitet som krabbekager, dampede muslinger og schnitzel med Schlaflys signaturøl. Du finder brygger som Pale Ale og Oatmeal Stout på menuen når som helst på året, eller prøv en specialitet eller sæsonbestemt øl, hvis du ønsker en særlig godbid.

Charlie Gittos Downtown

Charlie Gitto's har serveret afslappet italiensk mad i centrum af St. Louis i mere end tre årtier. Restaurantens menu er fyldt med traditionelle favoritter som spaghetti bolognese, fettuccine alfredo og lasagne. Gittos salat parret med ristet ravioli er også et godt måltid. Charlie Gittos centrale beliggenhed nær Busch Stadium gør det til et godt valg før en Cardinals-kamp.

Broadway Oyster Bar

Broadway Oyster Bar er en lille smagsprøve på New Orleans i centrum af St. Louis. Restauranten er et fantastisk sted for drinks og lokal livemusik, men du finder også velsmagende Cajun-kreolske retter som røde bønner og ris, languster og jambalaya. Når vejret er godt, kan du tjekke de udendørs siddepladser på terrassen.

Ruths Chris Steak House

Ruth er Chris
Ruth er Chris

Vil du have en bøf under dit besøg i centrum? Der er intet bedre sted end Ruths Chris Steak House. Restauranten er kendt for sine signatursteaks til enhver appetit fra den lille filet til porterhouse for to. Ruth's Chris serverer også specialforretter såsom lammekoteletter, rejer og hummer.

Pi Pizzeria

Pi Pizzeria serverer nogle af St. Louis' bedste pizzaer. Beliggenheden i centrum har pizzaer med Pi's tynde skorpe og dens berømte majsmel, dyb skål. Dukan lave din egen tærte, eller prøv en af de lokale pizzaer som Delmar, som byder på stegt kylling, ost og Pappys bar-b-que sauce. Pi Pizzeria har også et godt udvalg af forretter, salater og en komplet drinksmenu.

Rooster Cafe

Rooster er et topvalg for mange St. Louisanere til morgenmad og brunch. Cafeens menu omfatter crepes, fransk toast og en række æggeretter. En anden populær mulighed er Rooster Slinger, et solidt måltid af andouillepølse, morgenmadskartofler, spejlæg og pølsesovs over tykt skåret toast.

Tonys

Du kan ikke rigtig lave en liste over restauranter i centrum af St. Louis uden at inkludere Tony's. Når det kommer til fine middage i St. Louis, er der ingen, der gør det bedre end Tony's. Restauranten er kendt for sin utrolige service, lækre italienske mad og omfattende vinkort. Når du spiser på Tony's, kan du forvente et måltid lavet af de fineste tilgængelige ingredienser. Uanset om det er linguinen med hummer og rejer, filet mignon eller prime rack of lamme, er et måltid på Tony's et måltid, du vil huske.

Kemolls

Kemolls
Kemolls

Kemoll's tilbyder nogle af de bedste udsigter, mens du spiser i centrum. Den populære italienske restaurant ligger på 42. etage i Metropolitan Square Building. Det giver spisende gæster en 360-graders udsigt over Gateway Arch og St. Louis Riverfront. Kemoll's er også kendt for at servere traditionel italiensk mad som kylling piccata, kalveparmesan og linguine monte mare.

Anbefalede: