En guide til den spirende Craft Beer-scene i Madrid

Indholdsfortegnelse:

En guide til den spirende Craft Beer-scene i Madrid
En guide til den spirende Craft Beer-scene i Madrid
Anonim
En samling ølglas foran et spansk flag
En samling ølglas foran et spansk flag

I mange år var ølmulighederne i Madrid ikke gode. Den gennemsnitlige bar ville have en, måske to, øl på fad - og hvis der var to, var den anden norm alt alkoholfri. Mahou var det sædvanlige valg, og hvis du var uheldig, var dens uinspirerende fætter San Miguel. I Spanien drak folk ikke øl for at værdsætte smagen - de drak det for at køle af under Madrids notorisk varme somre. Et par gange om året, hvis du var en feinschmecker, kunne du deltage i en af Spaniens ølfestivaler, men det var omtrent det hele.

Men da håndværksøl-scenen spredte sig over Europa, var den nødt til at ramme Spanien. Faktisk er lande, der ikke har nogen stor ølkultur at tale om, ofte de letteste for en øl-scene at udvikle sig i. Belgien har for eksempel simpelthen ikke plads på sit marked med 180 bryggerier til, at et ølfællesskab kan blomstre i den første tid. placere. Og så blev det, ja, man kan så sandelig få god øl i Madrid. Glæd dig!

Du skal stadig vide, hvor du skal lede. Gå ind på de fleste barer og spørg efter en "cerveza de craft" eller "cerveza artesanal", og du vil norm alt få et par ridsede hoveder. Og selv om der er et halvt dusin madridiske restauranter og barer med en slags håndværksøl at tale om, skiller tre sig ud som værd at tjekkeud:

Madrids bedste håndværksølterrasse

El Pedal (Calle Argumosa 33, 28012 Madrid)

Denne bar har den eneste øl-terrasse i hele Madrid, så den er perfekt til sommerdrikke. Deres have er omgivet af japanske akacietræer, så det er også meget naturskønt. Hvis du har haft et par og ønsker at udforske området, bør du tjekke Lavapies, det boheme-kvarter, hvor El Pedal ligger.

Madrids bedste brygpub

Fabrica Maravillas (Calle Valverde, 29, 28004, Madrid)

Et af de få steder, du kan få øl brygget på stedet, laver Fabricas Maravillas en række amerikansk- og belgisk-inspirerede øl, inklusive IPA'er og saisons. Der er ikke mange siddepladser, stedet er til tider smerteligt stærkt oplyst, og personalet varierer i venlighed, men det er stadig det bedste sted at få friskbrygget øl brygget i Madrid. øl brygget i Madrid.

Madrid's Best Craft Beer Bar

Irreale (Calle Manuela Malasaña, 20, 28004, Madrid)

Et fremragende udvalg af spanske og internationale håndværksøl på flasker og på fad. Fremragende pris og med venligt personale. Det er også norm alt muligt at finde en plads (dette vil sandsynligvis ændre sig, efterhånden som baren bliver mere populær). For nylig flyttet fra Calle Ballesta. Lagerfører ofte øl fra Fabricas Maravillas (nedenfor).

Er Madrid en tur værd, især for sin ølscene? Ikke nødvendigvis, men en af disse barer vil gøre et godt stop. Håndværksøl-scenen i Madrid er endnu ikke så god som i f.eks. Barcelona, men hvem ved, sådan er disse barerdukker op, kan byen i de næste par år have et blomstrende håndværksmæssigt ølsamfund helt sit eget.

Anbefalede: