Spisemulighederne på Norwegian Breakaway
Spisemulighederne på Norwegian Breakaway

Video: Spisemulighederne på Norwegian Breakaway

Video: Spisemulighederne på Norwegian Breakaway
Video: Топ-10 новых курортов «все включено» в Канкуне (2023 г.) 2024, Kan
Anonim
Det norske Breakaway krydstogtskib
Det norske Breakaway krydstogtskib

The Norwegian Breakaway er et moderne mega-krydstogtskib, der transporterer over 4.000 passagerer fra sin hjemmehavn i New York City på krydstogter til Bermuda, Bahamas og Caribien. Skibet blev søsat i maj 2013 og har et væld af forskellige spisemuligheder. Nogle er gratis, og andre er enten prissat a la carte eller har et ekstra gebyr. Alle gratis spisesteder har åbne siddepladser, men gæster kan bruge en af de mange interaktive skærme spredt rundt på skibet til enten at reservere en reservation eller bestemme status for åbne borde. Gæster bør sikre en reservation ved hjælp af det samme system til middag på steder med et ekstra gebyr. Da skibet har et New York-tema, har nogle af spisemulighederne et link til denne fantastiske by.

Lad os se nærmere på nogle af de forskellige norske Breakaway-spisesteder. Ud over de spisemuligheder, der er anført nedenfor, kan gæster nyde afslappet spisning på Spice H2O, en pizza når som helst og mest hvor som helst på skibet eller roomservice døgnet rundt. De, der leder efter en gourmetmad/vinparringsoplevelse, vil gerne tjekke den ni-retters Chef's Table-middag.

The Manhattan Room

The Manhattan Room på Norwegian Breakaway
The Manhattan Room på Norwegian Breakaway

The Manhattan Room er den norske Breakaway'sstørste spisested og er en af tre hovedspisestuer på skibet. (De to andre er Savor og Taste.) Med sin art deco-stil ligner den meget en New York supper club. Men den fantastiske udsigt fra dets to-etagers gulv-til-loft-vinduer med udsigt over skibets kølvand fra agter på dæk 7 minder gæsterne om, at de er på havet!

Manhattan Room har et stort dansegulv og byder på levende musik til at lytte eller danse. Restauranten byder også på underholdning i kabaretstil fra dansetruppen "Burn the Floor".

The Manhattan Room er en gratis restaurant, der serverer traditionelle elegante menuer med forretter, hovedretter og desserter.

Savor

Nyd den norske breakaway
Nyd den norske breakaway

Savor er den anden af de gratis spisestuer. Dette spisested er meget mindre end The Manhattan Room og byder også på traditionelt krydstogtskøkken med en moderne flair, men menuen er anderledes.

Smag

Smag på Norwegian Breakaway
Smag på Norwegian Breakaway

Taste er det tredje gratis hovedspisested på Norwegian Breakaway. Det er placeret lige overfor Savor på dæk 6 agter i 678 Ocean Place-navet. Da menuen er forskellig i hver af disse tre hovedspisestuer, kan gæster nemt tjekke dem ud, før de beslutter sig for, hvor de skal spise. Ligesom Savor er Taste meget mindre og mere intim end The Manhattan Room.

Garden Cafe

Garden Cafe på Norwegian Breakaway
Garden Cafe på Norwegian Breakaway

Hvert krydstogtskib har en buffet, og Norwegian Breakaway har en stor. Gratis morgenmad, frokost og middag serveres fra flere action-stationer. Den afslappede restaurant er lys og har god udsigt fra sin placering højt oppe på dæk 15. Morgenmaden inkluderer favoritter som omeletter og vafler efter bestilling, og der er en serverings- og pastastation til frokost og middag (blandt mange andre valg).

O'Sheehan's Neighborhood Bar & Grill

O'Sheehan's Neighborhood Bar & Grill på den norske Breakaway
O'Sheehan's Neighborhood Bar & Grill på den norske Breakaway

O'Sheehan's er en gratis afslappet sportsbar og restaurant centr alt placeret på dæk 6. Åbent 24 timer i døgnet, gæster kan kigge forbi for deres foretrukne komfort amerikanske favoritter, og dens enorme videoskærm er perfekt til at se sport og film. Derudover byder O'Sheehan's, ligesom mange pubber, spil som dart, airhockey, miniature bowling, pool og interaktive arkadespil.

Uptown Bar & Grill

Uptown Bar & Grill
Uptown Bar & Grill

Uptown Bar & Grill findes udendørs på dæk 16. Denne gratis udendørs grill byder på favoritter som hamburgere, hotdogs, delikatessesandwich, frikadeller, okse- og svinekødstærte, vaffelfrites og et udvalg af desserter. Grillen har overdækket og udendørs siddepladser. Teenagere vil elske dens beliggenhed nær Entourage teen-loungen, og familier vil sætte pris på dens nærhed til AquaPark.

Sabrett-pølsevogne

Sabrett Pølsevogn
Sabrett Pølsevogn

New York-beboere og hyppige besøgende i byen vil genkende den berømte blå og gule paraply over pølsevognen. Norwegian Breakaway har tre af slagsenvogne på skibet, der alle serverer de samme oksekødspølser og krydderier, som du ser i New York. Da de er gratis på skibet, laver de en god frokost eller snack omkring poolen. Denne vogn er placeret i nærheden af Spice H2O, et område kun for voksne på skibet.

Spiegel-telt / Cirque Dreams & Dinner / Jungle Fantasy

Spiegel telt til Cirque Dreams og middag
Spiegel telt til Cirque Dreams og middag

Cirque Dreams-middagsshowet har været meget populært på det norske Epic. Så det er ikke overraskende, at underholdningsgenren er blevet videreført på Norwegian Breakaway, denne gang med Jungle Fantasy. Ligesom andre Cirque-shows kombinerer denne teater, kunstnerisk atletik og fantasi, så det burde være en fornøjelse for gæster i alle aldre. Et dækningsgebyr (2013-priser på $29,99 for almindelige siddepladser i banketter og øverste dæk og $39,99 for premium-sæder i stueetagen) gælder.

Der er også en Spiegel-teltfrokost og et show for dem, der leder efter en spisemulighed i dagtimerne på stedet.

Le Bistro

Le Bistro på Norwegian Breakaway
Le Bistro på Norwegian Breakaway

Le Bistro er Norwegian Cruise Lines franske signaturrestaurant, og den er god. På Norwegian Breakaway findes restauranten på dæk 6 midt på skibet, med siddepladser i fortovsstil langs atriet og også inde i lokalet. Der serveres klassisk fransk mad, og restauranten har et dækningsgebyr.

Teppanyaki

Teppanyaki på Norwegian Breakaway
Teppanyaki på Norwegian Breakaway

Teppanyaki er ligesom Le Bistro en signaturrestaurant fra krydstogtsrederiet. De knivsvingende kokke underholdergæster, og maden er god. Klippehaven, bonsai-træer og bambusplanter tilføjer stemningen. Der opkræves et dækningsgebyr.

Shanghais nudelbar

Shanghais Noodle Bar på Norwegian Breakaway
Shanghais Noodle Bar på Norwegian Breakaway

Denne traditionelle nudelbar har bordpladser omkring et åbent køkken og inkluderer wokretter, dim sum og nudler på menuen. A la carte-priser gælder.

Cagney's Steakhouse Restaurant

Cagney's Steakhouse Restaurant
Cagney's Steakhouse Restaurant

Cagney's er Norwegians traditionelle steakhouse og ligner et med sine lædersæder og træpaneler. Restauranten har et åbent køkken, og nogle sæder har udsigt over dansegulvet i The Manhattan Room. Der opkræves et dækningsgebyr.

La Cucina italiensk restaurant

Italiensk restaurant La Cucina
Italiensk restaurant La Cucina

Nogle siger, at dette er endnu en restaurant, der ligner New York, da den måske er lige ud af Little Italy. Gæsterne kan spise udendørs på The Waterfront, indendørs i hovedrestauranten eller på den indvendige terrasse på dæk 8. Familiestil portioner af antipasti, salater, pasta og pizza er favoritter. Mange af smagene på hovedretterne kommer direkte fra Toscana. Dækningsgebyr gælder.

Moderno Churrascaria

Moderno Churrascaria
Moderno Churrascaria

Kødelskere flokkes til denne brasilianske churrascaria med både indendørs og udendørs siddepladser. Måltidet starter med en enorm salatbar, men sørg for at spare plads til de mange forskellige grillede og langsomtstegte kød udskåret lige ved dit bord ved passadorerne. Der opkræves et dækningsgebyr.

Ocean Blue

Ocean Blue
Ocean Blue

Ocean Blue er et nyt Norwegian Cruise Line-sted på Norwegian Breakaway. Dette fiskerestaurantkoncept er designet af den kendte kok og Food Network-stjernen Geoffrey Zakarian, som har rødder i New York City for sine kulinariske færdigheder. Ocean Blues kokke bruger mange af de ingredienser og teknikker, som Zakarian ville bruge i sine landbaserede virksomheder. Der opkræves et dækningsgebyr.

Ocean Blue on The Waterfront

Ocean Blue på havnefronten
Ocean Blue på havnefronten

Denne udendørs takeaway-restaurant er a la carte-prisens afslappede fiske- og skaldyrsrestaurant på Norwegian Breakaway. Ligesom Ocean Blue er konceptet og udvalget designet af Geoffrey Zakarian.

The Raw Bar

The Raw Bar
The Raw Bar

A la carte Raw Bar er inde i Ocean Blue midtskibs på dæk 8 og byder på skaldyr og vine på glas.

Carlo's Bake Shop

Carlos bagebutik
Carlos bagebutik

Rødderne til Carlo's Bake Shop er i Hoboken, og denne butik er en filial af det berømte bageri af "Cake Boss", Buddy Valastro. Gæster med en sød tand vil elske a la carte-priserne småkager, kager og desserter, der tilberedes frisk hver dag. I nærheden af bagebutikken på The Waterfront ligger baren Dolce Gelato, som også har a la carte-priser.

Wasabi

Wasabi Restaurant på Norwegian Breakaway
Wasabi Restaurant på Norwegian Breakaway

Denne dejlige bar på dæk 8 på Norwegian Breakaway serverer a la carte sushi, sashimi og rundstykker.

The Haven Restaurant and Lounge

The Haven Restaurant og Lounge
The Haven Restaurant og Lounge

Placeret på dæk 16 i The Haven-komplekset, er denne restaurant kun åben for de gæster, der bor i The Haven-logi. Denne private fine dining-oplevelse lover unikke retter og vinkombinationer. Haven Lounge byder også på lette retter til gæsterne.

The Studio Lounge

Studio Lounge
Studio Lounge

Solorejsende, der bor i en af Studio-hytterne, kan nyde snacks eller lette anretninger i Studio Lounge.

Anbefalede: