Charlotte, North Carolinas bedste indiske restauranter

Indholdsfortegnelse:

Charlotte, North Carolinas bedste indiske restauranter
Charlotte, North Carolinas bedste indiske restauranter

Video: Charlotte, North Carolinas bedste indiske restauranter

Video: Charlotte, North Carolinas bedste indiske restauranter
Video: Passage to india indian restaurant charlotte nc 2024, Kan
Anonim

Mens Charlotte måske mest er kendt som en grillby, betyder det ikke, at du kan få noget fantastisk køkken fra andre kulturer. Faktisk, takket være Johnson & Wales kulinariske skole i byen, er Charlotte faktisk ved at blive en ret trendy maddestination.

Hvis du leder efter indisk køkken, har du heldet med dig i Charlotte, fordi der er masser af steder at få din madlavning. Fra steder, der specialiserer sig i en hurtig frokost til eksklusive muligheder for en særlig aften i byen, er der ingen mangel på indisk mad her i Charlotte. De fleste af disse restauranter er også gode til folk, der forsøger at finde vegetariske eller veganske valgmuligheder.

Her er et kig på Charlottes bedste indiske restauranter (uden bestemt rækkefølge).

Kobber

Kobber Charlotte
Kobber Charlotte

Copper ligger på East Boulevard-korridoren, ikke langt fra Uptown, Myers Park, Dilworth og Southend, og er en indisk madfavorit for mange Charlotteanere. Deres Tikka Masala viser vejen som en topret sammen med lammeretter som Lammekozhambu og Lammekoteletter.

Restauranten ligger i Mayer House, en bungalow fra århundredeskiftet, der er rig på både lokal og national historie. Copper er en moderne og eksklusiv restaurant, men den er bestemt indisk, når det kommer til maden.

The Blue Taj

Blå Taj
Blå Taj

Beliggende i Ballantyne er The Blue Taj et glimrende sted at udfylde din lyst til det indiske køkken. Stemningen her er enestående, og tjenerne er meget hjælpsomme. Faktisk gør mange mennesker dette til deres første oplevelse med det indiske køkken, og efter at have forklaret, hvad de kan lide, overlader de deres valg af retter til personalet. Kammuslingen nilgiri kurma er lækker, og naan er fantastisk til at dyppe. Denne restaurant er en søsterrestaurant til Copper.

Bombay Grille

Bombay Grille
Bombay Grille

Bombay Grille har nogle af de bedste indiske retter i Charlotte-perioden. De har nok også nogle af de mest unikke. Hvidløgsnaanen er utrolig frisk og er en af de retter, folk nævner mest, og kyllingekormaen er fremragende. Der er en stor menu med masser af autentiske indiske retter samt indisk/kinesisk fusion. Indretningen er ikke funklende, men den er bestemt fin nok. Der er også en ret god buffet her, hvis du har lyst til at spise, indtil du er fyldt.

Passage til Indien

Passage til Indien
Passage til Indien

Passage til Indien ligger i universitetsområdet og er en sand perle. Frokostbuffeten her er uden sidestykke og endnu større i weekenden. Der er også en stor middagsmenu. Chana masala og naan er imponerende og turen værd.

Anbefalede: