Londons bedste indiske restauranter
Londons bedste indiske restauranter

Video: Londons bedste indiske restauranter

Video: Londons bedste indiske restauranter
Video: This is South London's BEST Indian restaurant 2024, Kan
Anonim

Som nation elsker briterne karry. Heldigvis er der et fantastisk udvalg af indiske kvalitetsrestauranter i London. Vi har fremhævet byens bedste muligheder, når du har travlt med en karry.

Amaya, Belgravia

Amaya
Amaya

Belgravias Amaya er ejet af teamet bag succesrige indiske restauranter, Chutney Mary og Veeraswamy. Køkkenchef Karunesh Khanna er en af et lille antal indiske kokke, der har vundet en Michelin-stjerne. Han har arbejdet som køkkenchef for Amaya, siden det åbnede i 2004. Servicen er fremragende, og den indiske mad er utraditionel, da Amaya har specialiseret sig i indisk grilling og kebab. Maden er designet til at blive delt og kommer i smagsportioner; 6-8 af disse tallerkener svarer til et to-retters måltid.

Bombay Brasserie, South Kensington

Bombay Brasserie
Bombay Brasserie

Bombay Brasserie i South Kensington har et velfortjent ry for indisk udsøgt spisning. Weekendbrunchen er et populært tidspunkt at prøve dette brasseries køkken.

The Cinnamon Club, Westminster

The Cinnamon Club / London / oktober 2014
The Cinnamon Club / London / oktober 2014

The Cinnamon Club åbnede i 2001 i et tidligere Westminster Library, der er opført i klasse II. Hovedspisestuen med træpaneler har et bogforet galleri rundt i lokalet og byder på moderne storhed med et nik tilfornem kolonialisme.

Stilen er indisk haute cuisine, og restauranten bruger moderne opskrifter med den hensigt at revolutionere den måde, indisk madlavning ses på i Storbritannien. Retterne er lavet med årstidens råvarer og krydderier, og menuen byder på nogle af de mest kreative indiske måltider i byen. Restaurantens vinekspert rådgiver om vinkombinationer fra en imponerende liste på 200 personer, og vin- og krydderaftenerne er evigt populære.

Dishoom, forskellige steder

Dishoom Shoreditch morgenmad
Dishoom Shoreditch morgenmad

Dette er Londons første Bombay-café, baseret på de populære spisesteder i den indiske by i første halvdel af det 20. århundrede, åbnet af immigranter fra Persien. Det er her, rige forretningsmænd gned skuldrene med svedige taxa-wallahs og kurtisepar stirrede på hinanden over marmorborde.

De skakterne fliser og egetræspaneler sammen med borde med marmorplade og uoverensstemmende stole gør Dishoom til et skævt sted. Se på billederne på væggen, da mange er familiebilleder fra en af ejerne, inklusive et billede af hans bedstemor, der blev sendt til hans bedstefar for at introducere hende før deres ægteskab.

Maden er ikke din standard karryfest, og heldagsmenuen inkluderer kebab og salater samt sunde roti wraps. Bombay Breakfast Club giver et twist til den klassiske britiske morgenmad med en kop chai og Bacon Naan Rolls.

Der er restauranter i Covent Garden, Soho, Shoreditch og King's Cross.

Masala-zone, forskellige steder

dukker hængende fraloft i Masala Zone i Covent Garden
dukker hængende fraloft i Masala Zone i Covent Garden

Masala Zone er en kæde af indiske restauranter med lokationer i hele London. Det ejes af MW Eat, firmaet bag Amaya, Veeraswamy og Chutney Mary. Masala Zone restauranter har moderne og farverigt indisk interiør og serverer meget populære og velsmagende indiske retter til overkommelige priser. Deres Thalis (fade i rustfrit stål fyldt med små tallerkener med indisk hjemmemad) er enormt populære.

Indian YMCA, Bloomsbury

Indiske YMCA London
Indiske YMCA London

Dette er ikke en fancy restaurant, men kantinen i London Indian YMCA er åben for offentligheden og serverer billig mad. Det er her, rigtige indiske mennesker spiser, og det er meget godt prissat. Spisehallen er ikke åben hele dagen og aftenen, så tjek deres hjemmeside for åbningstider.

Tayyabs, Whitechapel

Tayyab's, Whitechapel, London
Tayyab's, Whitechapel, London

Denne familiedrevne indiske restaurant i Whitechapel åbnede i 1974. De serverer faktisk traditionel pakistansk Punjabi-mad, der er 100 % halal.

Veeraswamy, Mayfair

Veeraswarmy
Veeraswarmy

Veeraswamy blev grundlagt i 1926 og er Storbritanniens ældste indiske restaurant. Det gennemgik en 80-års fødselsdagsrenovering og er fortsat meget populært. Der er en fast prismenu, da det ellers kan være ret dyrt at spise her. Maden anses for at være frisk og af høj kvalitet og har mange tilbagevendende kunder.

Anbefalede: