De mest romantiske restauranter i Austin

Indholdsfortegnelse:

De mest romantiske restauranter i Austin
De mest romantiske restauranter i Austin

Video: De mest romantiske restauranter i Austin

Video: De mest romantiske restauranter i Austin
Video: 13 Best Restaurants in Austin, Texas 2024, Kan
Anonim

Austins restaurantscene byder på alt fra Hill Country-grill til japansk køkken i verdensklasse, der er værdig til Top Chef- titlen. Men til de nætter, hvor du vil starte natten med en romantisk tone (eller efter at du har nydt en af byens mest romantiske aktiviteter), bør enhver af følgende restauranter skabe den rigtige stemning.

Eastside Cafe

Image
Image

Dette lille gamle hus på østsiden er et ideelt valg til første dates. Atmosfæren er intim, men ikke ubehageligt romantisk. Den økologiske have bagved tilføjer et udbrud af friskhed til alt fra den asiatiske kyllingesalat til svinemørbraden med rosmarin. Fremragende vegetariske muligheder omfatter veggie-enchiladas og haveburgeren.

Wink

Det flirtende navn kan virke lidt for indlysende for nogle, men hvorfor egentlig være mystisk? Rummet er lille, intimt og ikke for fancy. Servicen og maden er stjernerne her. Hvis din date ikke er vegetar, så start natten med foie gras. Fremragende hovedretter omfatter andebryst og røget sashimi. Dessertmenuen skifter dagligt, men den indeholder ofte crème brulee og en fremragende chokoladekage.

Fabi + Rosi

Image
Image

Mens schnitzel og escargot måske ikke lyder som romantiske retter, klarer Fabi + Rosi det på en eller anden måde. Huset i en håndværker-stil bungalow optjener den lille tysk/franske restaurant bonuspoint for indretning. Det overvejende hvide interiør er oplyst med dejlige små lysekroner. Produkter og kød kommer alt sammen lige her fra det centrale Texas.

Justine's

Image
Image

Hipster-advarsel. Mens Justine's er lige så meget af en scene som en restaurant, har det lille franske spisested opnået en loyal tilhængerskare primært på grund af det kyndigt tilberedte køkken. Loyaliteten hos Justines klientel er endnu mere forbløffende i betragtning af restaurantens beliggenhed - i det fjerne østlige Austin. Kammuslingerne og muslingerne er de mest populære hovedretter. Prøv chokoladepæretærten til dessert. Vælg udendørs siddepladser, hvis vejret tillader det. Den indvendige spisestue bliver nogle gange hæslig.

Fonda San Miguel

Image
Image

Det er ikke et trendy valg, men Fonda San Miguel har serveret fantastisk indvendigt mexicansk køkken siden 1975. Bygningen i ranchero-stil og den farverige indretning sætter en afslappet, munter stemning. Start med en frisk margarita og ceviche og se dig ikke tilbage. Svinekødsretterne - især cochinita pibil - er konsekvente publikumsbehagere. Vil du have lidt mere krydderi? Prøv carne asada eller chipotle lammekabobs.

Olive og juni

Denne smukt designede restaurant med flere niveauer vil berolige dig, så snart du sætter dig ned. Har du brug for endnu mere komfort? Start med den klæbrige, hjemmelavede mozzarella-forretter. Gårdægget er en solid forret, der kan råde bod på de små tallerkener, der kommer. Hvis du er pastafan, vil du elske Mezzelune med butter squash og hvid rosin mostarda. Når vejret er godt, så bed om at sidde på terrassen, som er bygget op omkring et stort træ.

Lenoir

Image
Image

Med en sæsonbestemt menu i konstant udvikling, køber Lenoir sine produkter og kød fra leverandører i det centrale Texas, når det er muligt. Populære retter omfatter kikærtepanisse, kærnemælkskanin og grillet vagtel. Når den er tilgængelig, er coho lakseceviche - med melon og avocadopuré - et must-have. Beliggende i et lille gammelt hus er Lenoir et fremragende valg til en første date eller en speciel lejlighed.

Botticelli's

Botticellis italienske restaurant
Botticellis italienske restaurant

En lille italiensk restaurant på South Congress, Botticelli's er kun få skridt væk fra Continental Club, et af de bedste spillesteder i Austin. Så det er det perfekte udgangspunkt for en middag-plus-musik-aften. Når vejret er godt, kan du også tage en spadseretur langs Kongressen og vinduesshoppen i antikvitetsbutikkerne og vintagebutikkerne. Restaurantens norditalienske køkken er ukompliceret, men uhyre tilfredsstillende. Ravioli med svampe er altid et solidt valg.

Cafe Josie

Flere glas vin og tallerkener med mad på et træbord på Cafe Josie
Flere glas vin og tallerkener med mad på et træbord på Cafe Josie

Cafe Josie byder på små tallerkener med udsøgt fremstillede gourmetretter, og vil få din aften fri på højre fod uden at fylde dig. Den røgede bryst med oksekød og kartoffel-rosti er et must at prøve sammen med den stegte kylling med kærnemælkskiks, pickles og karamelliserede hvidløg. For en latinsk flair, vælg citrusbraiseret svinekød med masa gryn og majssalsa. Det lyder måske ikke let, men husk, tallerkenerne er på størrelse med tapas. For en sjov dessert, prøv tragtkagen med is eller crème brulee med cashewnødder, mørk chokolade og kirsebær. Svag belysning og rigeligt grønt bidrager til den afslappede atmosfære. Restauranten er bygget ud af et gammelt vognhus med rustikke murstensgulve og franske døre.

Anbefalede: