Fem bedste billige restauranter i Hongkong

Indholdsfortegnelse:

Fem bedste billige restauranter i Hongkong
Fem bedste billige restauranter i Hongkong

Video: Fem bedste billige restauranter i Hongkong

Video: Fem bedste billige restauranter i Hongkong
Video: 4 days in hong kong 2024, Kan
Anonim

Fine dining har bestemt sin plads, og for dem med tid og penge har Hongkong masser af restauranter til at strække både dine smagsløg og din pengepung. Men dette er ikke en by, hvor du behøver at plaske ud - Hong Kong har noget af det billigste mad i verden. Det er trods alt byen, der er hjemsted for en af verdens billigste Michelin-stjernerestauranter. Hvor billigt er billigt? Dim sum starter ved mindre end $5.

Men uanset om du vil have noget lækkert eller foretrækker importeret New York-pizza, finder du Hongkongs fem bedste billige restauranter nedenfor.

Tim Ho Wan

Tim Ho Wan Sham Shui Po
Tim Ho Wan Sham Shui Po

Dette er uden tvivl ikke kun den bedste billige mad i Hong Kong, men den bedste i verden. Siden Tim Ho Wan fik sin Michelin-stjerne for et par år siden har denne bare ben Dim Sum-kantine haft succes (de har endda åbnet deres døre i New York). Dim Sum her koster alt fra HK$15 til HK$30, og du spiser godt for under HK$50. Der er nu et par filialer af Tim Ho Wan i Hong Kong. Den eneste, der er godkendt med en Michelin-stjerne, er beliggenheden i Sham Shui Po - forvent at stå i kø.

Bedste køb: Dampet svinebolle med rejer HK$23

Sun Thai Restaurant

Sun Thai restaurant
Sun Thai restaurant

Hongkong har nogle fantastiske billigeThai mad, og selvom Sun Thai ikke er den absolut billigste, tilbyder den god service i smarte omgivelser til en ret billig pris. For Hong Kong er dette også et stort rum, og de er vant til at håndtere både store grupper og børn. Maden er fantastisk, fra de røde og grønne karryretter, som du ville forvente, til lok alt fremskaffede fisk og skaldyr med et thailandsk twist.

Bedste køb: Bagte muslinger Thai-stil HK$98

Australia Dairy Company

Australia Dairy Company
Australia Dairy Company

En absolut Hong Kong-institution. Australia Dairy Company tilbyder klassisk Hong Kong comfort food til lokalbefolkningen, der længes efter firserne. De luftige røræg her har med rette fået en kultfølelse, mens makaronisuppe og skinkesandwichen er to mere populære muligheder. Service spænder fra dårlig til kold krig, og du skal forvente at blive forhastet, forhastet og tudet til, selv efter du har stået i kø i tredive minutter for at komme ind - stadig, maden er fantastisk.

Bedste køb: Røræg på toast HK$33

Shake 'em Buns

Shake em'buns Hong Kong
Shake em'buns Hong Kong

Fra North Carolina til Hong Kong. Denne burgerjoint er et kærlighedsarbejde til North Carolina, der er vendt tilbage til indfødte i Hong Kong. Som du ville forvente, læner menuen sig meget op af burgere serveret med fritter, milkshakes og anden amerikansk comfort food. Stederne er ret små med kun et par taburetter ved en bar, mens maden tilberedes foran dig på en åben grill.

Bedste køb: Burger og fritter HK$150

Paisano's

Paisanos Hong Kong
Paisanos Hong Kong

Lokale fortolkninger af italiensk mad er generelt ikke, hvad mor havde i tankerne. Prøv i stedet Paisano's. Paisano's serverer pizza i stykker eller 24-tommer tærte, og er en ægte NYC-import. Familien bag restauranten har holdt New Yorkers krævende ganer glade med varme skiver af pepperoni siden 1982. De driver nu et halvt dusin siddende restauranter.

Bedste køb: Lille pepperoni-pizza HK$115

Anbefalede: