Hvor finder man den bedste cubanske mad i Miami

Indholdsfortegnelse:

Hvor finder man den bedste cubanske mad i Miami
Hvor finder man den bedste cubanske mad i Miami

Video: Hvor finder man den bedste cubanske mad i Miami

Video: Hvor finder man den bedste cubanske mad i Miami
Video: Что такое КУБА СЕГОДНЯ? 🇨🇺 2024, April
Anonim

Miami er 70 procent latinamerikansk og af den procentdel består halvdelen af befolkningen af cubanere! Det er derfor ikke underligt, at byen har så utrolige og autentiske cubanske restauranter, hvor alle (cubanere eller på anden måde) får det til at føle sig hjemme. Cafecito, nogen? En tradition, cubanske amerikanere er mest stolte af, er at drikke kaffe; uanset tidspunktet på dagen eller natten er det en hurtig lille pick-me-up og en akkompagnement til enhver snack, måltid eller samtale. Nedenfor er ni af vores yndlingssteder, hvor vi kan lide det cubanske køkken, og ja, hver restaurant på listen laver en ringe (og perfekt sød) cafe con leche ud over lækre retter.

Havana 1957

Havana 1957 cubansk køkken
Havana 1957 cubansk køkken

Med forskellige steder rundt omkring i Miami er vores favorit Espanola Way-forposten på South Beach. Vælg en sydende saftig bøf og tostones, der næsten er større end dit hoved. Mojoen - en limet, hvidløgsagtig, olivenolieagtig dipsauce - i Havana 1957 er så god, at du får lyst til at drikke den. Husets specialitet (Pollo 1957) består af en helstegt kylling, der drypper i cubansk sovs med hvide ris, sorte bønner og søde pisang, er måske bare den bedste stegt kyllingeret, du nogensinde har. Der er levende musik og dans torsdage, fredage og lørdage, og mojito-baren er ude af denne verden. Med over 120forskellige typer rom at vælge imellem, du er sikker på at få den perfekte cocktail lavet, lige som du kan lide den.

Caña hos Hyatt Centric Brickell

Caña Restaurant i Miami
Caña Restaurant i Miami

Inde i det nye Hyatt Centric Brickell Miami styres Caña af chefkokken William Milian og serverer Miami-inspirerede versioner af det traditionelle cubanske køkken. Fra udgivelsen er det den eneste fine cubanske restaurant i Brickell og byder både lokale og besøgende velkommen med åbne arme. Blandt restauranternes signaturretter er puffed chicharrón, svineskind dehydreret i 24 timer med fedtet fjernet; pulpo crujiente, sprød blæksprutte sauteret i oliven og peruvianske peberfrugter serveret over yucca mofongo; camarones al ajillo, rejer sauteret i hvidløg og ekstra jomfru olivenolie serveret på brød fra bageren Zak; vaca frita, pescado a la plancha, avocado og burrata salat og meget mere. Cocktailerne her må du ikke gå glip af, og stemningen er varm, indbydende og befordrende for dans.

El Palacio de los Jugos

El Palacio De Los Jugos
El Palacio De Los Jugos

I modsætning til hvad navnet siger, er El Palacio de los Jugos ikke kun kendt for sine friske juicer. De er gode, og med godt mener vi, at du sandsynligvis vil sluge dem uden at trække vejret mellem slurkene, men maden her er også fremragende og autentisk. Med forskellige steder i hele byen har El Palacio de los Jugos fodret Miamis latinamerikanske samfund i over 20 år. Restauranten er stolt af at have stærke spanske rødder. Fra tjenesten til smagene får dette sted det rigtigehver gang. På El Palacio kan du nyde en hel kogt gris, paella, oksehale, kyllingeretter eller gå lidt lettere med kager og en cubansk morgenmad. Alle juicer og milkshakes er lavet på bestilling og inspireret af friske, tropiske frugter fra Caribien.

Versailles

Versailles to-go-tæller
Versailles to-go-tæller

Sandsynligvis den ældste og mest berømte cubanske spisestue i Miami (og måske hele landet), Versailles er ikke kun et sted at få gode arroz con frijoles og pan con bistec. Det er også et sted, hvor gamle cubanere mødes for at tale politik, hvor familier går efter dåb, milepælsfejringer og begravelser, og hvor den daglige Miami-aner begiver sig ud til en cubansk trøstemiddag. Versailles, der har været åbent siden begyndelsen af 1970'erne, har en komplet sidde-restaurant, hvor du kunne slappe af i timevis og bestille alt, hvad dit hjerte begærer (mere brød, tak?), men også har en ventanita, som er et lille takeaway-vindue hvor du kan snuppe kaffe og kager. Der er også en mellemting på dette massive etablissement; hvis du vil sidde med dine pastelitos og cafe con leche, skal du gå ind gennem bagersiden og bestille væk. Bliv så længe eller så lidt, som du vil – du vil helt sikkert støde på nogle ret interessante karakterer undervejs.

Puerto Sagua

Puerto Sagua restaurant
Puerto Sagua restaurant

Pak en strandtaske og gå ned til Puerto Sagua. Blot få skridt fra havet er dette et cubansk sted, vi traditionelt besøger før eller efter at have taget en dukkert i havet og lufttørret i den brændende Miami-varme. Fedt nokaf med en mamey milkshake og få noget næring i form af en cubansk sandwich. Denne restaurant i cubansk diner-stil serverer ren komfort i form af cubanske sandwich og ropa vieja. Det har også eksisteret endnu længere end Versailles. Puerto Sagua åbnede på stranden i 1962 og har været en fast bestanddel af South Beach for både lokale og turister lige siden.

Enriquetas sandwichbutik

I lighed med Versailles er der en ventanita til hurtig takeaway i Enriquetas Sandwich Shop i Wynwood, og det er også et velkendt og meget omdiskuteret etablissement i Miami. Men det, der gør dette sted anderledes, er dets intime, afslappede stemning og dets fokus på morgenmad. Alt her er lækkert, for ikke at nævne billigt, og du kan aldrig gå g alt med den klassiske specialitet: æg, bacon, cubansk toast, cubansk kaffe og en friskpresset OJ. Det kan få dig til at falde i søvn, men mere sandsynligt end som så er det lige det brændstof, du skal bruge for at gå, gå, gå på en travl hverdag i Magic City.

El Exquisito

El Exquisito Restaurant
El Exquisito Restaurant

Du ved, at El Exquisito bliver god, udelukkende baseret på dens placering. Calle Ocho spisestedet i hjertet af Lille Havana tilbyder en traditionel cubansk menu inspireret af alt, hvad du kan spise hjemme hos Abuela. Det, der startede som en lillebitte restaurant i 70'erne med plads til kun 20 gæster, er udvidet siden da og rummer nu 100 spisende gæster. Prøv vaca frita, en sprød oksekødsret eller encendido (cubansk oksehalegryderet), og vi kan love, at du ikke bliver skuffet. Desserter er gode her, men hvis du har lyst til noget sødt,kold og cremet, gå ned ad gaden til Azucar, kvarterets cubansk-inspirerede is-sted, med smag, der er hentet lok alt og minder igen om noget lækkert, du ville finde hos bedstemor.

Islas Canarias Restaurant & Bakery

Islas Canarias Restaurant
Islas Canarias Restaurant

I over 30 år har denne restaurant og bageri serveret Miami-samfundet cubanske og spansk-inspirerede retter til morgenmad, frokost og middag. Trænger du til bøf og æg om morgenen? Islas Canarias har fået dig dækket med et velsmagende måltid, der inkluderer morgenmadskartofler og en cafe con leche, selvfølgelig. Ved at bruge familieopskrifter og de fineste ingredienser er det ikke underligt, at dette sted lever i bedste velgående. To-personers paella er et must her under middagstid, ligesom næsten alle muligheder på forretterlisten. Vælg mellem hjemmelavet malanga, plantain eller kartoffelchips, og spring ikke ud på den stegte yuca eller fyldte plantains.

Sergio's

Sergio's Restaurant
Sergio's Restaurant

Sergio's er en familieejet restaurant siden 1975 og serverer traditionel cubansk mad med et twist. Vægten her er på at træffe sundere valg med en menu, der inkluderer retter under 500 kalorier og med mindre end 500 mg natrium. Flere gode nyheder her: Restauranten har to lokationer (North Miami og Brickell) med yderligere fire steder i byen, inklusive Hialeah, Doral og Pembroke Pines (som teknisk set ikke er Miami), og det er et godt sted at snuppe en bid sent om aftenen på weekender. Coral Way-lokationen lukker kl. 01.00 fredage og lørdage og kl. 23.00. resten af ugen -perfekt til den sene aftenfest eller endda bare en gruppe venner, der gerne vil indhente en drink, før natten er slut.

Anbefalede: