Hvor skal man spise på Santa Monica Pier i Santa Monica

Indholdsfortegnelse:

Hvor skal man spise på Santa Monica Pier i Santa Monica
Hvor skal man spise på Santa Monica Pier i Santa Monica

Video: Hvor skal man spise på Santa Monica Pier i Santa Monica

Video: Hvor skal man spise på Santa Monica Pier i Santa Monica
Video: КАЛИФОРНИЯ - Санта-Моника и Венеция | Влог о путешествиях по Лос-анджелесу 2 2024, Kan
Anonim
Santa Monica Pier
Santa Monica Pier

Santa Monica-lokalbefolkningen vil fortælle dig, at restauranterne på Santa Monica Pier generelt er for dyre, usunde og uspektakulære sammenlignet med Santa Monicas bedre restauranter, men turister synes ikke at have noget imod det. Tripadvisor-brugere (rejsende) vurderer molerestauranterne som bedre kvalitet og bedre værdi end Yelp-brugere (for det meste lokale). Du betaler for beliggenheden og udsigten mere end maden. Madpriserne kan være mere rimelige end drikkevarer på nogle siddende restauranter.

The Albright er en rebranding af tidligere Santa Monica Seafood, hvor den næste generation af samme familie tager det op i kvalitet og service, hvilket har givet pote i popularitet. Det er stadig en fiskerestaurant, så gå ikke efter burgere.

Af de andre spisesteder på selve molen får Pier Burger de højeste karakterer fra både lokale og rejsende som værende en velsmagende, hvis ikke særlig stor, burger og fritter til en rimelig pris.

For en hurtig snack inkluderer foodcourten på Pacific Park Food Court mærkenavne, du vil genkende, som Taco Bell, Coffee Bean and Tea Leafsamt pizza, burgere og karnevalsfavoritter som tragtkage, churros og Dippin Dots, for at nævne nogle få.

Sodavandsdryp, indenikarruselbygningen, har gammeldags issodavand, shakes, sundaes og andre isspecialiteter.

Familier med børn eller drenge, der kan lide at se personalet løbe, kan nyde oplevelsen af Bubba Gump Shrimp Co. Rusty's Surf Ranch har nogle gange livemusik og dans mod betaling, men maden er ikke noget spektakulært. Mariasol, for enden af molen, har en fantastisk udsigt til solnedgangen.

Noget af den bedste mad ved molen er faktisk lige over molen på Ocean ved The Lobster. Maden er god, og det er en fantastisk udsigt over molen, men bordene er for tæt på hinanden, og det er ret dyrt (især hummeren). Hvis prisen ikke er et problem, kan det være en god mulighed at bestille en picnic fra The Lobster for at nyde solnedgangen på stranden eller bluffet.

Restauranter

  • The Albright (tidligere Santa Monica Pier Seafood)
  • Bubba Gump Shrimp Co
  • The Lobster
  • Mariasol Cocina Mexicana
  • Pier Burger
  • Rusty's Surf Ranch

Pacific Park Food Court

The Food Court ligger inde i Pacific Park-forlystelsesparkens del af molen, men der er ingen adgang, så den er tilgængelig for alle.

Sælgere inkluderer:

Kaffebønne og teblad

Beach Burger - Burgere og hotdogs

Pacific Wheel Pizza Company - individuelle pandepizzaer

Taco Bell - tacos, burritos og quesadillas

Scoops - is, frossen yoghurt og shakes (en prisvinder i 2019!)

Anbefalede: