De bedste fødevarer at prøve i Turks og Caicos

Indholdsfortegnelse:

De bedste fødevarer at prøve i Turks og Caicos
De bedste fødevarer at prøve i Turks og Caicos

Video: De bedste fødevarer at prøve i Turks og Caicos

Video: De bedste fødevarer at prøve i Turks og Caicos
Video: 10 островов, где можно купить недвижимость и выйти на пенсию дешево и безопасно 2024, April
Anonim
gul tallerken med coleslaw, revnet konkylie, konkyliefritter og ris og ærter
gul tallerken med coleslaw, revnet konkylie, konkyliefritter og ris og ærter

Turks og Caicos er et vidunderligt sted at udforske det allerbedste, som det caribiske køkken har at byde på, med maden, der viser indflydelse fra Vestafrika, Sydasien, Europa og Sydamerika. Fra grillet hummerhale til johnnycakes, callaloo-suppe til jerk chicken, læs videre for at få din guide til de bedste fødevarer, du simpelthen skal prøve på dit næste besøg i Turks og Caicos.

Cracked Conch

kurv af Cracked Conch
kurv af Cracked Conch

Det ville være en forbrydelse at have en liste over den bedste mad i Turks og Caicos uden først at hylde ø-nationens nationalret: Cracked Conch. Og hvis du nyder konkyliefritter, vil du være sikker på at elske den friturestegte variation af dette ikoniske caribiske køkken, som byder på mindre dej og mere konkylie. Mens konkyliefritter traditionelt serveres med varm sauce, kommer revne konkylier ofte med pommes frites og en krydret dipsauce.

Vi anbefaler, at du bestiller retten hos Da Conch Shack, en Providenciales-institution, der tilfældigvis er et af de bedste steder at nyde dette pastelbløddyr i hele Vestindien.

Ærter og ris

Caribiske ærter n'rice
Caribiske ærter n'rice

Ærter og ris er en populær sideret i hele de caribiske nationer og er entraditionel akkompagnement til den lækre fisk og skaldyr på Turks- og Caicosøerne. (Den nydes også ofte, mens den er blandet med kokosmælk).

Vi anbefaler at besøge SandBar i Grand Turk til frokost eller middag og bestille ærter og ris som tilbehør til dit måltid med hummer, konkylie eller mahi-mahi - du vil opleve, at smagene er meget komplementære.

Callaloo Stew

skål med grøn Callaloo med en træske
skål med grøn Callaloo med en træske

Callaloo er en traditionel caribisk grøntsagsret med rødder i Vestafrika, der først blev introduceret i Vestindien under den trekantede slavehandel i det 16. århundrede. Callaloo-gryderet består af grøntsager, kokosmælk og okra. Du vil bemærke, at okra er en meget elsket ingrediens i mange opskrifter gennem Turks- og Caicosøerne. Regelmæssige besøgende på Bahamas kan måske genkende smagen, da den også er en kulinarisk basisvare på disse øer, selvom den på Bahamas kaldes souse.

Nyd denne lækre forret, mens du spiser under stjernerne på Triple J's Grill i Cockburn Harbour.

Jerk Chicken

Ryk kylling på en tallerken med brød og yucca
Ryk kylling på en tallerken med brød og yucca

Selv om jerk chicken blev opfundet i Jamaica, er den velsmagende fjerkræ-skål en fast bestanddel i hele Caribien-Turks og Caicos. Mens du kan nyde forskellige jerk-retter (inklusive svinekød), foreslår vi, at du vælger den originale klassiske jerk chicken på Chinson's Grill Shack. Bestil "Jerk Chicken-Just Da Meat" i denne elskede hytte i Providenciales for at finde ud af, hvad balladen handler om.

Grillet hummerhale

Grillet hummerhale på en tallerken med smeltet putter og grillet citron
Grillet hummerhale på en tallerken med smeltet putter og grillet citron

De klippekyster i Maine og de tropiske strande i Turks og Caicos ser måske ikke ud til at have meget til fælles, men på én fisk- og skaldyrsret er de helt på linje: Du kan ikke besøge begge steder uden at prøve noget af den lokale hummer. Selvom caribiske jomfruhummere adskiller sig fra deres nordamerikanske modstykker (især mangler de overdimensionerede kløer), er de lige så velsmagende. Bestil de grillede hummerhaler, en specialitet fra Turks og Caicos, på hummermenuen på Mango Reef Restaurant i Turtle Cove Marina.

Red Snapper

Red Snapper på en gul sauce garneret med grønne blade
Red Snapper på en gul sauce garneret med grønne blade

Den foretrukne metode til at servere denne ret på Turks og Caicos er ved at grille, og du vil ofte se den serveret hel. Denne ret er næstbedst i sin popularitet gennem restauranter og caféer på øerne, så vi foreslår, at du enten tager til Great House Restaurant (placeret i Sailrock Resort på South Caicos) og bestiller Caicos Bank red snapper eller tjekker den lokale snapper ud. Sandwich på menuen hos Bay Bistro i Providenciales.

Johnny Cake

Vestindiske Johnny Cakes på et papirhåndklæde
Vestindiske Johnny Cakes på et papirhåndklæde

Dette pandebagte majsbrød holder sig godt, blev ofte brugt som en erstatning for hvede og en hovedkraft for næring under lange ture til søs. Deraf navnet, som oprindeligt stammer fra "rejsekage." For et helt igennem moderne bud på denne caribiske grundpille, bestil Johnny Cake vaflerne på Crackpot Kitchen i Grace Bay,Providenciales.

Konkyliesalat

Konkylie salat
Konkylie salat

Hvis du ikke er i humør til at få din konkylie stegt, så er konkylie salat noget for dig. Konkylien er marineret i citrusjuice (norm alt citron eller appelsin) og slynget med i tern med agurk, tomat og andre grøntsager. Tag til Bugaloo's for at nyde "Den bedste konkylie salat i Provo", en dristig påstand, men retten lever bestemt op til hypen. Eller tjek Conch Trio hos Hemingway's for at nyde konkyliefritter, konkyliesalat og revne konkylier på én gang. Når alt kommer til alt, når du er på øerne.

Anbefalede: