De bedste restauranter i West Palm Beach

Indholdsfortegnelse:

De bedste restauranter i West Palm Beach
De bedste restauranter i West Palm Beach

Video: De bedste restauranter i West Palm Beach

Video: De bedste restauranter i West Palm Beach
Video: West Palm Beach - Travel Guide for Palm Bch, Riviera Bch, Jupiter 2024, Kan
Anonim

Kun lidt over en time fra Miami via Brightline-toget, West Palm Beach er sol og sand og endda lidt kunst og kultur, tro det eller ej. Byen, som kan udforskes på cykel og til fods (med lidt hjælp fra samkørselstjenester), har en restaurantscene, der konkurrerer med andre storbyer i det sydlige Florida som Miami og Fort Lauderdale. Tag rundt i byen, og sørg for at få tid til morgenmad, frokost, middag og alt derimellem.

Hullabaloo

Vintage airstream camper med spiseborde indeni
Vintage airstream camper med spiseborde indeni

Denne gastropub i Downtown West Palm serverer italiensk mad, øl og cocktails i et afslappet, svagt oplyst rum med ubesværet god stemning. Gå lige gennem restauranten til bagsiden, hvor du finder en vintage Airstream-camper på terrassen. Der er et åbent køkken, hvor du kan se kokkene piske din ildgrillede pizza og græsfodret filet mignon op. Gå en tur rundt om blokken efter middag og et par drinks; i stedet for at shoppe i vinduerne kan du gå i galleriet og se den nyeste kunst, der vises rundt omkring i byen.

Rocco's Tacos & Tequila Bar

Interiør af Rocco's Tacos & Tequila Bar
Interiør af Rocco's Tacos & Tequila Bar

Vækket til live af den karismatiske medejer Rocco Mangel, Rocco's Tacos & Tequila Bar er den perfekte destination for autentisk mexicansk spisning i et pulserendestemning. Det er en fuld sansespiseoplevelse komplet med optimistisk musik, en livlig happy hour, en uovertruffen Taco & Tequila-tirsdag og bundløs brunch i weekenden. Diners kan prøve mere end 300 varianter af tequila, enten alene til at nippe til eller blandet med Roccos berømte hjemmelavede Margarita sur blanding. Nosh på guac og chips tilberedt ved bordet, og nyd køkken, der legemliggør Mexicos sande ånd. Rocco's har lokationer i Florida og New York, men stedet i West Palm Beach er vores personlige favorit.

COYO Taco

To skaldyrstacos og to tacos toppet med rødbeder fra COYO Taco
To skaldyrstacos og to tacos toppet med rødbeder fra COYO Taco

Dette taco-hotspot har alt fra tacosalater til en taco-fad med adobomarineret lammeskulder, forkullet tomatillosalsa og queso fresco parret med stegt aromatisk lam consommé. Lækkert, afslappet og autentisk, COYO er et godt sted at hænge ud, før du går ud. Fyld op med mundrette mexicansk mad før dine margaritas for at sikre en lang, sjov aften og ingen tømmermænd næste dag.

RH Rooftop Restaurant hos Restoration Hardware

Spisestue på RH Restuarant i Restoration Hardware med levende træer og en lysekrone
Spisestue på RH Restuarant i Restoration Hardware med levende træer og en lysekrone

Det er uvirkeligt, hvor smukt dette sted er - en møbelbutik på de nederste etager og en restaurant og bar på taget med udsigt over byen. Denne 10.000 kvadratmeter store tagterrasse giver mulighed for spisning på ingrediensdrevne retter under et spektakulært atrium i glas. Uanset om det er en mindeværdig brunch, du leder efter (tænk tykt skåret svinekød, burrata med ovnstegte tomater, smørhummerrundstykker og kold rosé) eller en romantisk middag, der inkluderer vilde svampe, barberet ribeye på forkullet hvidløgsbrød, en perle salatsalat og masser af champagne), finder du det her. RH Rooftop Restaurant er stedet for overskud og dekadence, ikke hverdagsmåltid, du vil tale om i måneder eller år fremover.

Den blinde munk

To stykker avocadotoast med pocherede æg og en mimosa hos The Blind Monk
To stykker avocadotoast med pocherede æg og en mimosa hos The Blind Monk

Blind Monk, en sød lille vinbar ved siden af Brightline-stationen, er et fantastisk stop efter ankomst til eller før afgang fra West Palm. Med vin, øl og mad på menuen kan du få det hele. Bestil på flaske eller nyd en sprit på en varm dag. The Blind Monk er hyggelig og cool, og dens madmenu fokuserer på retter i tapas-stil som nøgne castelvetranos-oliven, baconfed kedelmajs, en spansk tortilla med manchego-ost og semifreddo eller en muddertærte fra Florida.

Grato

Tjener holder en pizza på Grato
Tjener holder en pizza på Grato

Et andet italiensk sted i området, Gratos menu består af hjemmelavede pastaer, grillretter, brændefyret pizza og meget mere. Rummet transporterer dig til Italien med sine store vinduer, Carrara-marmor, jern, stentøj og store åbne rum. Det åbne køkken med sin brændeovn og grill giver dig mulighed for at beundre kokkene på arbejde. Happy hour her er mandag til fredag fra kl. til kl. og der er også pizza happy hour i weekenden fra kl. til kl. Dyk ned for nogle pizzaruller, stegt calamari og sjove twists på traditionelle cocktails (som gammeldags figen og jordbær ingefær martini).

Flories

Spisestue og åbent køkken hos Florie
Spisestue og åbent køkken hos Florie

Mulighederne for mad og drikke Four Seasons-hoteller er altid, altid fantastiske, og Flories er ikke anderledes. Denne restaurant arbejder i partnerskab med kokken Mauro Colagreco med tre Michelin-stjerner og legemliggør en ægte middelhavsstemning med retter inspireret af jorden. Florie's Bar byder på sæsonbestemte, havedrevne cocktails og bæredygtige vine og er så smuk, at du gerne vil hænge rundt hele dagen, langsomt nippe til din drink og dele historier om rejser og tidligere minder.

Avocado Grill

bord af mad på Avocado Grill med morgenmadsartikler som egg benedictd, omelete, skål med frugt,
bord af mad på Avocado Grill med morgenmadsartikler som egg benedictd, omelete, skål med frugt,

For noget frisk fra jord til bord, nyd frokosten på Avocado Grill. Her henter den prisvindende kok, Julien Gremaud, eksotiske ingredienser til at tilføje til sine lok alt inspirerede sydfloridiske retter og tilbyder også en kystnær råbar og kreative håndværkscocktails til at vaske maden ned. Et smukt sted med en sund (og selvfølgelig velsmagende) menu, Avocado Grill kan prale af brunch, frokost og middag samt en eftermiddagsmenu og en helt vegansk menu for dem af os, der vælger eller foretrækker en plantebaseret kost. Nogle fanfavoritter er karry blomkål, varm butternut squash og rosenkålsalat og grillede avocadoskiver med krydret mango og vandmelonsalat.

Pistache French Bistro

Udendørs terrasse og orange markise på Pistache French Bistro
Udendørs terrasse og orange markise på Pistache French Bistro

Pistache har ligget i Downtown West Palm Beach siden 2008 og har byens bedste brunch iflg. Palm Beach Post. Hvem ville ikke være til en alt-du-kan-drikke rosé-brunch om lørdagen? Hver uge fra kl. 11.00 til 14.30 kan du få din lyserøde vin i Pistache - hvor den serveres i Riviera-stil ud af store flasker og parret med lækre egg benedict, croque madame, bordeaux escargots, steak frites og håndværksost og charcuteri plader. Vi kan ikke love, at en lur ikke er nødvendig efter dette måltid, men det er hvad weekender er til!

City Diner

Udendørs terrasse på City Diner med vintageskilte på
Udendørs terrasse på City Diner med vintageskilte på

For noget afslappet og afslappet, tag til City Diner, som har en 1950'er-stemning og fungerende jukebox, der er åben til morgenmad, frokost og middag hver dag. Denne restaurant har tjent lokalbefolkningen fra West Palm Beach siden 1982 og prioriterer altid sine kunders komfort og tilfredshed. Prøv chilien eller den hjemmelavede frikadelle, restaurantens berømte kyllingepottærte (som ikke er tilgængelig for takeaway) og de luftige kærnemælkspandekager. Du ved, hvad de siger om comfort food diners. Du forlader denne med en fuld mave og et glad hjerte.

Anbefalede: