Toprestauranter i St. Matthews

Indholdsfortegnelse:

Toprestauranter i St. Matthews
Toprestauranter i St. Matthews

Video: Toprestauranter i St. Matthews

Video: Toprestauranter i St. Matthews
Video: Top 10 best Restaurants in Saint Matthews, Kentucky 2024, Kan
Anonim

St. Matthews i Louisville, Kentucky er fuld af interessante og lækre spisemuligheder. Restauranterne på denne liste er en række valgmuligheder og tilbyder noget af det bedste mad i byen Louisville.

Havana Rumba

cubansk sandwich
cubansk sandwich

Mens der er nogle få Havana Rumbaer i byen, blev den første åbnet i 2004 i hjertet af St. Matthews. Det startede i det små og udvidede sig langsomt, alt imens det serverede lækkert cubansk køkken. Spis på salater, fisk og skaldyr, cubanske sandwich og et udvalg af hovedretter. Det er et sjovt sted med livlig musik, venligt personale, og de driver en travl forretning.

P. F. Chang's China Bistro

P. F. Chang's China Bistro
P. F. Chang's China Bistro

P. F. Chang's er en eksklusiv kinesisk restaurant med klassisk indretning og service, som forstærkes af den fantastiske menu med smagfulde kinesiske retter tilberedt med råvarer af høj kvalitet. Hvis du ikke vidste det, før du spiste på P. F. Chang's, du ville nok aldrig gætte, at det var en kæderestaurant. Faktisk signalerer alt fra de hvide hingste, der står på hver sin side af restaurantens indgang til de omhyggeligt tilberedte retter, originalitet og sans for detaljer.

Ruth's Chris Steakhouse

Ruths Chris Steak House
Ruths Chris Steak House

Ruth's Chris er en god middagetablissement med speciale i bøffer og skaldyr. En af de bedste funktioner ved Louisville Ruth's Chris Steakhouse er dens placering på toppen af Kaden Tower. Diners forkæler sig ikke kun med fantastisk mad, men de kan også nyde en fantastisk udsigt over Louisvilles East End. Priserne er høje, men kvaliteten af maden er prisen værd.

Napa River Grill

Napa River Grill
Napa River Grill

Napa River Grill er enestående i Louisville-området med at servere fusionskøkken fra det nordlige Californien/Pacific Rim. En af de største attraktioner ved Napa River Grill er dens sæsonbestemte menu, der byder på frisk fisk, bøffer, pasta og salat. I de varmere årstider er Napa River Grill et fantastisk sted at spise, fordi det har et af de bedste udendørs spisesteder i hele byen.

Frankfort Avenue Beer Depot (FABD)

Frankfort Avenue Beer Depot Røgeri
Frankfort Avenue Beer Depot Røgeri

Dette er i udkanten af St. Matthews i Crescent Hill-kvarteret, og selvom det ikke er på vores liste over top 10 Frankfort Ave.-restauranter, burde det nok være det. Hvis du har kørt forbi Frankfort Avenue Beer Depot, er der stor sandsynlighed for, at du har lugtet grillrøg i luften.

Der er to store rygere uden for etablissementet, der bruger lav-og-langsom røg-metoder for at servere noget af det bedste kød i byen. Kendt for deres ribben og bryst, har de også hamburgere på menuen.

Restauranten i sig selv er meget afslappet med en taverna-stemning, og mens familier er velkomne, er der masser af mennesker der, der nyder en kold øl eller nipper til et glasbourbon. Der er endda et par spil bagved (majshul og lidt golfputting), hvis du kan lide at holde dig beskæftiget før dit måltid.

Silvios italienske restaurant

Silvios italienske restaurant
Silvios italienske restaurant

En familieejet restaurant, Silvio's, er et indbydende sted, der serverer italiensk-amerikansk køkken. Til en forret er deres riskugler en favorit, tre riskugler fyldt med mozzarellakugler og serveret med en marinara-sauce til toppen.

Til din hovedret kan du vælge mellem kalveparmesan, kyllingeparmesan, forskellige pastaretter og mere. Personalet er meget opmærksomme og bliv ikke overrasket, hvis ejeren selv stopper ved dit bord for at sikre, at du nyder dit måltid.

Guaca Mole Cocina Mexicana

Guaca Mole Cocina Mexicana
Guaca Mole Cocina Mexicana

Denne restaurant er teknisk set i Lyndon, en forstad i Louisvilles East End forbi St. Matthews, men hvis du er i området og i humør til mexicansk mad, er det værd at køre.

Der er et par varianter af guacamole på menuen. Typisk en traditionel mulighed lavet med løg, tomater og koriander og et sødere valg med ristede poblano peberfrugter, majs og grillede rødløg. Uanset hvad du vælger, vil det helt sikkert være lækkert.

Deres søsterrestaurant El Taco Luchador ligger i Louisville på Baxter Ave.

Anbefalede: