The Cosmopolitan Hotel Las Vegas
The Cosmopolitan Hotel Las Vegas

Video: The Cosmopolitan Hotel Las Vegas

Video: The Cosmopolitan Hotel Las Vegas
Video: The Cosmopolitan Las Vegas : An In Depth Look inside The Cosmopolitan 2024, Kan
Anonim
The Cosmopolitan i Las Vegas
The Cosmopolitan i Las Vegas

The Cosmopolitan Hotel Las Vegas, med dets utrolige udvalg af restauranter og kokke, førsteklasses beliggenhed, store overnatningssteder og terrasser med udsigt over Las Vegas-striben er det nyeste sted at være i Las Vegas. Chandelier-baren vil holde dig interesseret, og udsigten fra Comme Ca vil få dig til at blive endnu længere. Pooldækket er simpelthen berusende, og de komfortable senge vil få dig til at kæmpe for at komme ud af dem.

Hvad kan du forvente på Cosmopolitan Hotel Las Vegas

Værelser i overstørrelse af hotel- og ejerlejlighedsstil er normen, med størrelser fra 730 kvadratfod helt op til 5400 kvadratmeter, terrasser med udsigt over Las Vegas og en række morderiske kokke for at bringe noget nyt og spændende ideer til kulinariske Las Vegas. Alt dette på et sted i centrum af handlingen lige ved Las Vegas-striben. Cosmopolitan Hotel Las Vegas er, hvad du ikke ville forvente i Las Vegas, og det er netop derfor, du vil blive ved i et stykke tid.

What You Might Like

Du kommer til at elske restauranterne, du vil elske ideen om at gå til det bedste, som Las Vegas har at byde på fra The Cosmopolitan, og du vil helt sikkert elske, hvad de laver med de større værelserog den vidstrakte udsigt.

What You Might Not Like

Hvis du er en fan af lave omkostninger, lavt budget og billigt, kan du finde det svært at vælge The Cosmopolitan Hotel Las Vegas, men du kunne forkæle dig selv, du kunne bukke under for ønsket om at leve stort, at opleve Las Vegas, for at forkæle. Hvis du gør det, kan du finde dig selv i at elske hvert minut af det. Der er dog en hemmelig pizza joint på Cosmopolitan, der tilbyder noget for den budgetbevidste, og den bedste prisbillige italienske restaurant i Las Vegas er D. O. C. G. Du vil nemt være der mere end én gang.

Vores forslag

Gå til Chandelier-baren eller til Comme Ca og lev det rigtigt. Værelserne er fine nok til at bruge lidt ekstra tid i, og hvis du er så heldig at få et kar med udsigt, så læg i blød et stykke tid. Gå rundt og læg mærke til de store forskelle mellem Cosmopolitan og andre Las Vegas hoteller. Bestil en Margarita Pizza hos D. O. C. G. og prøv ikke at blive så ophidset, at du begynder at bede andre om at prøve det. Du vil tjekke poolen ud og indse, at der er mere end bare vand på dette sted, bordfodbold, bordtennis og daybeds vil virkelig ændre Las Vegas poolscene på The Cosmopolitan Hotel.

Værelser på The Cosmopolitan Hotel Las Vegas

2, 995 værelser, der starter ved 730 kvadratfod. Disse typiske Las Vegas-værelser, der svæver omkring 500 kvadratfod, vil føles som tændstikæsker, efter du har oplevet større værelser. Hvert værelse er propfyldt med avanceret teknologi kontrolpaneler, der styrer alt, enorme luksuriøse toiletter og mange har den store privateterrasser med udsigt over Las Vegas-striben. Det er detaljerne, der vil imponere dig.

Location: The Cosmopolitan Hotel Las Vegas:

3708 Las Vegas Blvd. SouthLas Vegas, NV 89109

Kontakt The Cosmopolitan Hotel Las Vegas: 877-551-7778Se The Cosmopolitan Hotel Las Vegas-webstedet

Restauranter på The Cosmopolitan of Las Vegas

Blue Ribbon Sushi Bar & Grill, Kina Poblano, D. O. C. G., Estiatorio Milos, Jaleo, Scarpetta, STK, The Henry, Va Bene Caffè, Wicked Spoon Buffet, Secret PizzaTjek flere restauranter i Las Vegas.

Natklubber, lounger og barer på The Cosmopolitan of Las Vegas

Marquee Nightclub, The Chandelier Bar, Marquee Day ClubDu har stadig brug for et par flere steder at have det sjovt i Las Vegas, så tjek ud, hvor festen er i Las Vegas.

Anbefalede: