Anmeldelse af Gallopin Brasserie i Paris

Indholdsfortegnelse:

Anmeldelse af Gallopin Brasserie i Paris
Anmeldelse af Gallopin Brasserie i Paris

Video: Anmeldelse af Gallopin Brasserie i Paris

Video: Anmeldelse af Gallopin Brasserie i Paris
Video: Пиво Tuborg Green 🍺 обзор светлого пива 2024, Kan
Anonim
Det vigtigste spiseområde på Brasserie Gallopin
Det vigtigste spiseområde på Brasserie Gallopin

Et traditionelt parisisk brasserie, der har fået et solidt ry som et af byens bedste, Gallopin byder på klassisk fransk køkken i en fantastisk Belle Epoque-spisestue fra det 20. århundrede. Priserne er også moderate. Denne mellemstore franske restaurant er et godt valg, når du vil træne dine gourmetmuskler og udvide din gane-- uden at sprænge dit budget.

Why You Might Love It:

  • Gallopin serverer lækker, enkel fransk brasserie-pris til rimelige priser
  • Servicen er fremragende og venlig
  • Belle Époque-indretningen i hele restauranten transporterer dig til et svundent Paris

Hvorfor det måske ikke er noget for dig:

  • Menuen er ikke særlig vegetarvenlig
  • De faste menuer tilbyder kun nogle få valg
  • De, der foretrækker travlhed og spænding, finder måske stemningen her lidt for stille

Første indtryk:

En fransk ven anbefalede Gallopin, efter jeg fort alte hende, at jeg ledte efter et fremragende, men rimeligt prissat fransk køkken i brasserie-stil. Det var en høj ordre. Og jeg havde bestemt ikke forventet nogen dikkedarer, givet hendes løfte om, at det ikke ville være for hårdt for mit budget.

Så forestil dig min overraskelse, da jeg gik ind i Gallopin fravæk fra den resolut grå Place de la Bourse (børspladsen), investeringsbankers foretrukne tilholdssted, og blev transporteret til et fortryllende Paris omkring 1900.

Brasseriet Grands-Boulevards blev først åbnet i 1876 og blev senere renoveret til den universelle udstilling i 1900, som trak tusindvis af internationale besøgende til byen. Gallopin har en stor mahognistang, lysekroner og skinner i messing og, bedst af alt, nogle af de mest bemærkelsesværdige farvede glasvægmalerier, jeg har set. Med deres bløde lyserøde og gule nuancer kaster vægmalerierne et varmt, drømmende lys over spisestuen og åbner ud til en grøn have. Spejle placeret rundt om den storslåede spisestue forstærker effekten. Dette er atmosfærisk og romantisk parisisk spisning, når det er bedst.

Menuen

Lækkelserne kunne have stoppet der, men det gjorde de ikke. Ejerne Marie-Laure og Georges Alexandre og kokken Didier Piatek byder på frisklavede markedsingredienser i elegant præsenterede traditionelle retter, og tilføjer blot et pift af det eklektiske og moderne til gamle favoritter.

Nogle eksempler fra menuen omfatter:

  • Bøf med braiseret endiver og appelsinsmør
  • Bristet andefilet med timian og knuste kartofler
  • Nicoisesalat med letkogt tun
  • Friske fiske- og skaldyrsfade

Desserter, alle mundrette, omfatter Belle Hélène (en pocheret pære overhældt i varm chokoladesauce) og fransk toast-stil brioche med s altet smør, karamelsauce og vaniljeis.

Fordi årstidens råvarer foretrækkes af køkkenet,menuen skifter ofte. Du kan bestille a la carte, men jeg anbefaler den faste menu til et første besøg. Den fulde menu omfatter en forret, hovedret, dessert og en halv flaske Mouton Cadet (rød eller hvid).

Lettere appetit kan vælge en forret og hovedret eller en hovedret og dessert.

Min fulde anmeldelse:

Efter at være blevet vist til vores bord af vores blidt ironiske, men meget venlige server, startede vi vores måltid med kirs: en klassisk aperitif (før-middagsdrink) sammensat med hvidvin og solbærsirup.

Da jeg elsker skaldyr, valgte jeg lakseterrinen (tæt på en paté) med Mimosa-æg som min første ret. Laksen er delikat krydret og smelter på ganen.

Hovedretten, rød multe med grøntsagslasagne og provencalsk pesto, var lige så lækker. Multen, som er tæt på rød snapper, har en mere smøragtig og mør tekstur og var meget frisk. Lasagnen var, selvom den ikke var noget ekstraordinær, smagfuld nok.

Mine to kammerater, ivrige kødædere, svælgede begge i den traditionelle foie gras og den lakerede svinefilet mignon med sød kartoffelgratin.

A Sweet Ending

Til dessert holdt jeg fast i traditionen og bestilte bourbon vanilje crème brulée. Jeg blev ikke skuffet. Crème bruléen levede op til sin ideelle form: halvt fast, halvt osende creme under en perfekt karameliseret sukkerskorpe, der knækker som et tyndt glas under skeen.

Kom derhen og praktiske oplysninger

Restauranten er centr alt beliggende på pladsen ud mod Børsen (børsen) og kun enfå minutters gang fra Paris Opera Garnier og Palais Royal.

  • Adresse: 40, Rue Notre Dame des Victoires, 2. arrondissement
  • Metro/RER: Bourse (linje 3) eller ti minutters gang fra Opéra (metrolinje 3, 9; RER A)
  • Telefon: (+33)142 364 538
  • Prisinterval: Se aktuelle menuer og priser her
  • Timer: mandag til søndag kl. 12.00 til 12.00
  • Drikservice: Fuld bar og vinkort tilgængelig
  • Kreditkort: Alle almindelige kreditkort accepteres

Besøg det officielle websted

Bemærk venligst: Selvom priserne og andre detaljer for denne restaurant er nøjagtige på udgivelsestidspunktet, kan priserne og andre detaljer for denne restaurant til enhver tid ændres.

Anbefalede: