Lokal mad, du skal prøve i Atlanta
Lokal mad, du skal prøve i Atlanta

Video: Lokal mad, du skal prøve i Atlanta

Video: Lokal mad, du skal prøve i Atlanta
Video: Man launches himself in self-made rocket to prove flat Earth theory 2024, Kan
Anonim

Atlanta - byen og showet - har en kærlighedsaffære med kyllingevinger. Og selvom vi kan fortælle dig, hvor du kan få de bedste citronpeber-våde vinger (tip: det er J. R. Crickets) og andre kyllingevarianter i Atlanta, strækker byens pulserende og mangfoldige kulinariske scene sig langt ud over den ydmyge fugl.

Så uanset om du er i humør til en dampende skål med pho, Deep-dish pizza i Detroit-stil (ja, i Atlanta) eller en dekadent, saftig burger, er her de 13 lokale fødevarer, du skal spise mens du besøger Peach State's hovedstad.

Double Stack Burger hos Holeman & Finch

Image
Image

En gang begrænset til kun 24 burgere kl. 22.00. i det originale Holeman & Finch Public House i Buckhead er byens første burger, der opnår kultstatus - og uden tvivl en af dens bedste - nu lettere tilgængelig. Få husets malede chuck og brisket dobbeltstabel med smeltet amerikansk ost, rødløg og hjemmelavede pickles på restaurantens signaturbolle på H&F Burger på Ponce City Market eller Battery på SunTrust Park og på den originale restaurant, som nu tilbyder kun 24 burgere hver til frokost, middag og weekendbrunch. Først til mølle.

Chicken Wings hos J. R. Crickets

Citronpebervinger fra J. R. Crickets
Citronpebervinger fra J. R. Crickets

Mens J. R. Crickets har 15 steder i Atlanta-området, anbefaler vi, at du går op i Midtownforpost, et par gader fra, hvor dette go-to wings-spot blev lanceret i 1982. Bestil citronpeber våd som Paper Boi og Darius i sæson et af FX's "Atlanta", eller prøv dine trommer eller lejligheder med "Crickets Hot", " Southern Sweet Style BBQ" og mere end ti lækre saucer. Og glem ikke blåskimmelosten.

Oysters at Kimball House

østers på Kimball House
østers på Kimball House

Få $1 østers fra kl. 17.00 til 19.00. ugenætter i de lykkeligste timer på dette tidligere togdepot omdannet til en moderne cocktailbar i hjertet af Decaturs centrum. Restauranten tilbyder over 20 varianter af bæredygtigt opdrættede muslinger, alle ledsaget af smarte og detaljerede beskrivelser som "grønne bønner og cantaloupe - for real" og "drivved and hummer bisque", plus nogle af byens bedste drinks som navnebror Kimball House, en Negroni-riff med gin, vermouth, aperitifvin og appelsinbitter.

Søsterrestaurant Watchman's på Krog Street Market tilbyder også østers til $1 og halve rabat - som alle er hentet fra sydøst - i løbet af sin happy hour fra kl. 17.00 til 19.00. mandage til fredage. Sæt dem sammen med en klassisk daiquiri eller et skud chartreuse.

Behagelig kyllingekiks hjemmedyrket

Behagelig kyllingekiks hjemmedyrket
Behagelig kyllingekiks hjemmedyrket

Den behagelige kyllingkiks er ikke den smukkeste eller sundeste morgenmad i Atlanta, men den er bestemt en af de mest populære. Så populær, faktisk, har restauranten installeret en tæller til at måle, hvor mange tallerkener med den saftige stegte kylling på toppentyk pølsesovs og perfekt skællet kiks, og mærkeligt nok flankeret af en enkelt appelsin, er der blevet serveret skive.

Farmæg i sellericreme hos Miller Union

æggeblomme i sellericreme hos Miller Union
æggeblomme i sellericreme hos Miller Union

Mens den James Beard-prisvindende kok Steven Satterfields menu på Miller Union skifter med årstiderne, er denne ene ret en grundpille. Det perfekt bagte æg, der flyder ovenpå selleri-infunderet creme, er lige så trøstende som det er tilfredsstillende, især opsuget med de tilhørende skiver af perfekt sprødt brød.

Margherita i Detroit hos Nina & Rafi

Nina & Rafi pizza i detroit-stil
Nina & Rafi pizza i detroit-stil

Dette italienske sted ved siden af Beltline - fra Anthony Spina fra O4W Pizza og Billy Streck fra Hampton + Hudon og Cypress Street Pint & Plate (en af byens bedste sportsbarer) - har specialiseret sig i pizza i Detroit-stil. Tænk rektangulære tærter med super tykke skorper, tonsvis af ost og alle toppings. Prøv "Margherita in Detroit", restaurantens version af den italienske klassiker, med marinara sauce, hvidløg, pecorino, EVOO, hjemmelavet mozzarella, frisk basilikum og en dyb, osteagtig skorpe.

Fried Chicken at Busy Bee Cafe

Image
Image

Ingen laver soulfood bedre end denne institution i centrum, som åbnede i 1947. Den stegte kylling tallerken inkluderer to perfekt sprøde, guldbrune stykker kylling med dit valg af majsbrødsmuffin eller middagsrulle og to sider, som f.eks. friske collard greens, bagte makaroni og ost og kandiserede yams.

Hash Browns på Waffle House

Vaffelhus
Vaffelhus

Den Atlanta-baserede kæde har bragt spredte (på grillen), kvælede (med løg i tern) og dækket (med klæbrig amerikansk ost) hash browns til natteravner, tømmermænds-fester og morgenmadsentusiaster siden 1955.

Du kan også få dem skåret i tern (med grillede tomater), skåret i stykker (med grillet hickoryrøget skinke) eller hætte (med grillede knapsvampe). Eller gå amok og få alt det ovenstående.

Asada Negro Arepa hos Arepa Mia

Arepa Mia
Arepa Mia

Arepas er ikke kun 100 % glutenfri, men de velsmagende venezuelanske hæfteklammer lavet med majsmel er også velsmagende. Prøv asado negro, lavet med græsfodret oksekød stegt i 12 timer med rødvin, sukkerrør og spidskommen serveret med karamelliserede løg og thailandsk chilisauce på Arepa Mia, med lokationer på både Sweet Auburn Curb Market og Avondale Estates.

Tacos på El Rey del Taco

Image
Image

Har du en natlig taco-trang? Spring over Taco Bell-kørslen, og slå op denne sene aften, som Buford Highway-go-to-lokalbefolkningen sværger til for deres tacos, tortas, burritos, store fade og potente margaritas. El Rey del Taco er åben til kl. 05.00 søndag-torsdag og kl. 06.00 fredag-lørdag.

Pho på Pho 24

Pho 24
Pho 24

Intet er mere trøstende end denne sydvietnamesiske suppe, og vi er delvist indstillet på Pho 24, hvor du finder dampende jumboskåle med den duftende kødbouillon. Vælg mellem kombinationer af nudler, rå og ristede udskæringer af oksekød, sener, kallun og mere, alt sammen toppet med spirer, peberfrugt og urter.

Sort Spaghettihos BoccaLupo

BoccaLupo, sort spaghetti
BoccaLupo, sort spaghetti

Du kan ikke gå g alt med nogen af de håndlavede pastaer i denne Inman Park-perle, men varmen og intensiteten af den sorte spaghetti med varm calabrese-pølse, røde rejer og spidskål gør den til en iøjnefaldende menu.

kyllingelevertærte hos Staplehouse

Kyllingelevertærte på Staplehouse
Kyllingelevertærte på Staplehouse

Mens den sæsonbestemte smagsmenu på dette sted i Old Fourth Ward-kvarteret altid ændrer sig, er én ting konstant: kyllingelevertærten. Tilmeld dig Staplehouses e-mail-liste for at sikre, at du får fat i en eftertragtet reservation og ved, at dine middagskroner støtter en god sag. Restauranten er et for-profit datterselskab af Giving Kitchen, en nonprofitorganisation, der hjælper restaurantarbejdere i krise.

Anbefalede: