De bedste fødevarer at prøve i Charleston

Indholdsfortegnelse:

De bedste fødevarer at prøve i Charleston
De bedste fødevarer at prøve i Charleston

Video: De bedste fødevarer at prøve i Charleston

Video: De bedste fødevarer at prøve i Charleston
Video: ПЕРВЫЕ ПОСЛЕВОЕННЫЕ ГОДЫ. ВОСТОЧНАЯ ПРУССИЯ. КАЛИНИНГРАД. ИСТОРИИ ПРОФЕССОРА. КОП ПО ВОЙНЕ 2024, Kan
Anonim

Med sine tårnhøje kirkespir, slikfarvede georgianske hjem på Rainbow Row og brostensbelagte gader er Charleston en topdestination for rejsende. Besøgende strømmer dog ikke kun til denne by på South Carolinas kyst for sin charme og skønhed: De kommer her for maden.

Fra hvid dug til spisestue uden dikkedarer, familieejede soulfood-steder og asiatiske fusionsretter tilbyder Charlestons kulinariske scene muligheder for enhver pengepung og enhver smag. Uanset om du leder efter Low Country-klassikere som krabbesuppe og Frogmore-gryderet, kystspecialiteter som østers og hummerruller eller kød og treere, tilbyder Charleston en række madvarer, du skal prøve. Her er 12 af de bedste fødevarer at prøve under dit næste besøg i byen.

Carolina BBQ

Mad fra Rodney Scott BBQ
Mad fra Rodney Scott BBQ

Hemmeligheden bag Carolina barbecue ligger i saucen: en blanding af gul sennep, eddike, brun farin og krydderier. Få det sammen med hel svinekø, spareribs, pit-kogt kylling og klassiske sider som macaroni og ost, baked beans og collard greens-på James Beard prisvindende postmester Rodney Scotts navnebror restaurant på Upper King Street.

Frogmore Stew

Frogmore Stew
Frogmore Stew

Om du kalder det Frogmore Stew (fra dets oprindelse på St. Helena Island nær vedBeaufort) eller Lowcountry kog, er der ingen tvivl om, at denne specialitet fra South Carolina smager som sommer i en gryde. Få gryderet lavet med majs, rejer, krabber, kartofler, røget pølse, løg og en generøs sjat Old Bay-krydderi på Bowen's Island Restaurant.

Rejer og gryn

Rejer og gryn på Poogan's Porch
Rejer og gryn på Poogan's Porch

En af Low Country's signaturretter, en duo af møre rejer og krydrede gryn, er tilfredsstillende dag eller nat. For en klassisk version af kombinationen, tag til Poogan's Porch, som ligger i et elegant victoriansk rækkehus på Queen Street.

Rå østers

Den Almindelige
Den Almindelige

The Ordinary på Upper King Street, som ligger i en renoveret bank fra 1920'erne, er et tilflugtssted for fisk- og skaldyrelskere. Restauranten har specialiseret sig i østkystmuslinger, serveret på en fantastisk, kundevendt rå bar. Gå ikke glip af happy hour tirsdag til fredag fra kl. 17.00 til 18.00, hvor du kan få en plads ved skranken for at se kokke smide din middag og nyde østers for 1,50 USD.

She Crab Soup

Hun Krabbesuppe
Hun Krabbesuppe

I lighed med hummerbisques i New England er denne Holy City-klassiker lavet med krabberogn, atlanterhavskrabber, tør sherry og tung mælk eller fløde. Find denne cremede, lidt søde sydlige specialitet på 82 Queen i Charlestons historiske distrikt.

Kylling og vafler

Kylling og vafler på Early Bird Diner
Kylling og vafler på Early Bird Diner

Early Bird Diner i West Ashley serverer morgenmad hele dagen, inklusive nogle af byens bedste kyllinger og vafler. Deres pekanstegte kylling er beliggende i en kanelvaffel og toppet med sirup og honningsennep for den perfekte s alte-søde kombination. Vi lover, at det er ventetiden værd.

Kød og tre i Berthas køkken

Berthas køkken
Berthas køkken

Du vil føle dig hjemme på det familieejede, sjæl-inspirerede sted Bertha's Kitchen i North Charleston. Den prisvindende James Beard restaurant har specialiseret sig i kød i sydlig stil og tre, retter cafeteriastil. Vælg mellem stegt kylling, stegte svinekoteletter, oksehaler, okragryderet, makaroni og ost, collard greens og hvide ris - alt sammen serveret med en skive majsbrød og sød te eller lige så sød limonade.

Lobster Roll

Lobster Roll på 167 Raw
Lobster Roll på 167 Raw

167 Raw, en Nantucket-import med en Charleston-udpost på East Bay Street, tilbyder nogle af byens bedste fisk og skaldyr, herunder crudos, po' boys, rå muslinger og østers. Men den rigtige stjerne er hummerrullen: friske stykker af New England-hummer smidt i aioli, drysset med hakket purløg og pakket ind i en ristet, smurt bolle. Den leveres med en side af kartoffelchips.

Okonomiyaki

Okonomiyaki hos Xiao Bao Biscuit
Okonomiyaki hos Xiao Bao Biscuit

Charlestons madscene er ikke kun voldsramte og stegte sydstatsklassikere. Eksempel: Xiao Bao Biscuit, et asiatisk fusionssted på Rutledge Avenue. Sammen med Pad Kraw Pow, fiskekarry og andre små tallerkener, der kan deles, serverer restauranten en lækker okonomiyaki. Denne pandekage i japansk stil er lavet med sprød kål, grønkål og spidskål toppet med sriracha og mayo. Tilføj et æg eller bacon for $2 hver, eller "svinekødslik" (tænk på sofistikerede baconstykker) for $1.

Hvidløgskrabber

Leder du efter frisk fisk og skaldyr fra havnen? Det bliver ikke bedre end hvidløgskrabberne hos Nana's Seafood & Soul. Tjek restaurantens Instagram-feed for tilgængelighed, og stil dig i kø, før de løber tør!

Fried Green Tomato Po' Boy

Stablet højt med stegte grønne tomater og hjemmelavet pimentost ovenpå tykt franskbrød, po'-drengen på The Glass Onion i West Ashley-kvarteret kombinerer alt det bedste fra sydlige ingredienser til en helt igennem moderne klassiker.

Champagne og kaviar

Kaviar ved Camellias
Kaviar ved Camellias

Har du lyst til en udbytte? Gå til Camelias på Hotel Bennett på Francis Marion Square. Den lyserøde restaurants ægformede design var inspireret af Faberge juvelæsker, de perfekte rammer til at nippe til en champagnecocktail, mens du spiser kaviar, hjemmelavede kager og bagværk og andre dekadente lækkerier.

Anbefalede: