De bedste fødevarer at prøve i Savannah
De bedste fødevarer at prøve i Savannah

Video: De bedste fødevarer at prøve i Savannah

Video: De bedste fødevarer at prøve i Savannah
Video: ПЕРВЫЕ ПОСЛЕВОЕННЫЕ ГОДЫ. ВОСТОЧНАЯ ПРУССИЯ. КАЛИНИНГРАД. ИСТОРИИ ПРОФЕССОРА. КОП ПО ВОЙНЕ 2024, Kan
Anonim

Savannahs vedbenddraperede historiske hjem, maleriske parker, brostensbelagte gader og sydstatsgæstfrihed gør denne kystby i Georgia til et must-besøg.

Men der er en anden grund til at besøge Savannah: maden. Fra traditionelle sydstatsretter som stegt kylling og kærnemælk-kiks til klassiske fisk og skaldyr som østers og rejer og gryn til globale retter som sydafrikansk-inspirerede sandwich og en morgenmad i Australien, som du ikke må gå glip af, byder byen på en række kulinariske oplevelser for at føle dine eventyr. Uanset om du er på en dagstur fra det nærliggende Charleston eller besøger et stykke tid, er her de ni bedste fødevarer at prøve i Savannah.

Fried Chicken at Mrs. Wilkes Dining Room

Fru Wilkes' spisestue
Fru Wilkes' spisestue

Ventetiden er det værd for denne historiske downtown-restaurants hjemmelavede madlavning, inklusive dens perfekte kombination af mør, men sprød stegt kylling, serveret i familiestil sammen med solide plader med kiks, gumbo, okra, sortøjede ærter, makaroni salater og andre sydstatsvarer ved fællesborde. Dørene åbner kl. 11.00, og bemærk, at restauranten ikke tager imod reservationer og kun er kontanter.

Rejer og gryn i Olde Pink House

Rejer og gryn i Olde Pink House
Rejer og gryn i Olde Pink House

Der er rigeligt med fisk og skaldyr på denne Savannah-institution, der ligger indenforden rødmættede Plantars Inn og byens eneste overlevende palæ fra det 18. århundrede. Lad ikke de smarte pynt som krystallysekroner og antikke møbler distrahere dig fra din mission: rejerne og gryn, en generøs portion friskfangede jumbo-rejer, der ligger over stegte grynkager, kvælet i baconsauce.

Kiks hos Back in the Day Bakery

Back in the Day Bageriet
Back in the Day Bageriet

Denne finurlige Bull Street-café, der har til huse i en tidligere tankstation, serverer en række forskellige bagværk lige fra sæsonbestemte tærter som chokoladepecan til dekadente brownies, småkager og cupcakes, men det virkelige trækplaster her er kiksene: smøragtige, flagede, lavet fra bunden perfektion. Bestil kærnemælkskiksen og spis den med en generøs klat smør eller honning, eller byg din egen kiksandwich ved at vælge mellem tilføjelser som æblerøget bacon, pimentoost, skinke, æg og pebergelé. Og kom tidligt og sulten. Bageriet åbner kl. 8 og laver et begrænset antal kiks om dagen.

A Scoop of Tutti Frutti at Leopold's Ice Cream

Mens denne elskede isbutik flyttede til en ny butiksfacade på East Broughton Street i 2004, forbliver mange af dens århundrede gamle traditioner intakte. Det inkluderer flere af butikkens originale smagsvarianter, inklusive "tutti frutti", rom-is blandet med friskristede georgiske pekannødder og kandiserede frugter som kirsebær. Få et enkelt scoop i en kegle, eller byg din egen flyder eller sundae. Butikken har også to forposter i Savannah/Hilton Head International Airport.

Burger hos Green Truck NeighborhoodPub

Green Truck burger og pommes frites
Green Truck burger og pommes frites

Uanset om du er en glad kødæder eller foretrækker plantebaserede burgere, har Green Truck Neighborhood Pub dig dækket. Få Green Truck-klassikeren: dit valg af en helt naturlig, græsfodret oksekød, grillet kylling eller hjemmelavet vegetabilsk patty toppet med salat, tomat, løg og en pickle.

Østers på Sorry Charlie's Oyster Bar

Undskyld Charlie's Oyster Bar
Undskyld Charlie's Oyster Bar

Det er ikke en tur til kysten uden nogle østers, og byens bedste er på Sorry Charlie's Oyster Bar, der ligger i en af statens ældste kommercielle bygninger med udsigt over Ellis Square. Få østers på den halve skal, Rockefeller-stil, eller med smør hvidløg og parmesan. Og gå ikke glip af restaurantens happy hour, som byder på 1 dollars husøsters, 5 dollars glas bobler og halvt rabat på udvalgte øl fra Georgia og South Carolina fra kl. 16.00 til 18.00. kun på hverdage.

Dobbeltskåret Berkshire Pork Chop på Elizabeth On 37

Elizabeth den 37
Elizabeth den 37

Du kan ikke gå g alt med noget på menuen på dette moderne sydlige kyststed til huse i et victoriansk palæ. Men hvorfor ikke gå all-in med den dobbeltskårne Berkshire-svinekotelet, s altet i 36 timer, grillet og serveret med en makaroni med fem oste og æble-kålslaw.

Chicken Conquistador hos Zunzi's

Ja, en sydafrikansk-inspireret sandwich-butik serverer noget af Savannahs bedste mad. The Chicken Conquistador, med en generøs portion bagt kylling toppet med salat, tomat og overhældt i Zunzis hemmelige sauce, alt sammen på perfekt skorpeFransk brød, er enkelt, men alligevel tilfredsstillende efter en dag med udforskning af byen.

Leo's Big Breakfast at The Collins Quarter

Collins Quarter
Collins Quarter

Ingen laver morgenmad bedre end denne heldags-aussie-inspirerede Bull Street-café. Din bestilling: Leo's Big Breakfast, med italiensk pølse, røget bacon af æbletræ og en asiatisk krydret svinepølsefilet serveret sammen med bagte bønner, æg, sauterede svampe og tykke skiver fransk toast.

Anbefalede: