Top 10 San Francisco kaffebarer
Top 10 San Francisco kaffebarer

Video: Top 10 San Francisco kaffebarer

Video: Top 10 San Francisco kaffebarer
Video: Best coffee shop in San Francisco ✨ #sanfrancisco #coffee #lattes 2024, Kan
Anonim
Image
Image

Hvis der er én ting, som San Francisco gør godt, så er det kaffe. Og den tredje bølgebevægelse har fejet vores by som en tsunami med håndværkerristere, der dukker op over hele byen. Den gode nyhed: du kan altid få en kop joe. Den dårlige nyhed? Dine muligheder er ofte overvældende. Men frygt ej, vi har samlet en liste over de bedste kaffebarer i hele byen, så du kan finde den bedste kaffe, uanset hvor du er.

Reveille Coffee Co

Dette luftige North Beach-område (med yderligere placeringer i Lower Haight og Castro) har en hollandsk designfølelse, alle glatte-forede træpaneler med panoramavinduer, der ser ud på det omkringliggende kvarter. Bestil en cappuccino og sæt dig ved vinduet eller i den udvendige parket - begge er gode opholdssteder for folk, der ser på. Er du sulten, laver caféen en lækker æg-i-hul-sandwich om morgenen og en velsmagende grønkålssalat til frokost. Lok alt tip: City Lights Bookstore, et San Francisco-ikon fra Beat-generationen, er lige på den anden side af vejen; perfekt beliggende for dig at få fat i en bog først, før du sætter dig til rette i dit sæde i et par timer.

200 Columbus Ave. (ved Kearny St.)

Blå flaske

Nabolag: Finansdistrikt

Blue Bottle har lokationer i hele byen (inklusive Hayes Valley og på Ferry Building Marketplace), og deres kaffe er altid lækker. Men Blue Bottle-caféen i centrums SansomeBygning er virkelig noget særligt. Med sine hvide marmorborde og gulv til loft vinduer formår denne café at føles både hyggelig og afsondret, selvom halvdelen af finansdistriktet også står i kø for at bestille deres morgenkaffe.

115 Sansome St. (nær Bush St.)

Trouble Coffee Co

Neighborhood: Sunset

På den nøjagtige modsatte side af byen fra finansdistriktet i byens ydre solnedgang kan du stadig finde god kaffe. Nogle vil sige byens bedste. Okay, jeg siger, at det er det bedste i byen. Den lille hole-in-the-wall café har en fantastisk kaffe uden dikkedarer, der er sød, men ikke for sød, og som passer godt til deres overdimensionerede kaneltoast. Nyd måltidet på deres drivtømmerpark eller bare gå et par gader ned til Ocean Beach - det kan være tåget, men kaffen holder dig varm. På varme dage kan du bestille en kokosnød, som de serverer lige ud af skallen.

4033 Judah St. (nær 46th Ave.)

Kaffe og muffins fra Andytown Coffee Roasters
Kaffe og muffins fra Andytown Coffee Roasters

Andytown Coffee Roasters

Neighborhood: Outer Sunset

I denne by kan du ikke bare have god kaffe (hvilket Andytown i Outer Sunset gør), du skal også have fantastiske kager. Faktisk har Andytown deres konditorspil ringet ind…og så lidt. Deres signaturgenstand er et skællende, smuldrende sodavandsbrød, som passer fint til deres signaturdrik: et skud espresso med sodavand kaldet Snowy Plover. Alligevel er det deres sæsonbestemte scones, som spænder fra huckleberry og fersken til grønkål og cheddar, der får dig til at kommetilbage for mere. Andytown har flere lokationer i SF "Outerlands", og en lokalitet i centrum i byens SoMa-kvarter.

3655 Lawton St. (nær 43rd Ave.)

Ritual Coffee Roasters

Neighborhood: Mission

Ritual Roasters er en af de forreste fædre til den tredje bølge kaffebevægelse. Ja, Blue Bottle startede det, men Ritual Roasters byggede et hipstermekka ud på Valencia Street, og det er et, der nu er udvidet til Upper Haight. Selvom det er mere end 10 år siden, de første gang åbnede deres døre, forbliver publikum lige så køligt, som kaffen er stærk. Der er intet internet på denne café, så brug tid på at nyde dine andre java-elskere i stedet.

1026 Valencia St. (nær 21 St.), 415-641-1011

Jane

Neighborhood: Pacific Heights

Fillmore Street er fuld af fantastiske shoppingmuligheder, og Jane er det perfekte sted at tanke op til morgenen eller genopfylde halvvejs gennem din tur. Kaffen er fyldig og madudvalget spænder fra overbærende (Spiked Baked Eggs, nogen?) til sundere muligheder som morgenmadssalat eller Quinoaskål. De peppy chevron-stribede borde er også en fantastisk baggrund til Instagram-opslag. Jane har en anden placering på Geary Street, lige vest for Japantown.

2123 Fillmore St. (nær Sacramento St.), 415-931-5263

Wrecking Ball Coffee Roasters

Neighborhood: Cow Hollow

Apropos Instagram, så har Wrecking Ball Coffee Roasters den perfekte baggrund til selfies: tapet med ananastryk. De har endda et hashtag: pineappleselfie. Men det erikke kun deres indretning, der sparker røv. Deres latte er lige dele cremet og buzzy, den perfekte kombination til at starte din dag med browsing på Union Street til højre.

2271 Union St. (nær Steiner St.), 415-638-9227

Four Barrel Coffee

Neighborhood: Mission

San-franciskanere er næsten religiøse med hensyn til deres kafferitualer, så du vil uundgåeligt finde Four Barrel spækket med lokale, der får deres java-fix dagligt. De genvundne trævægge og rebvedhæng skaber en varm og indbydende atmosfære. Sæt dig ved vinduet eller langs den udendørs parklet for at se fantastiske mennesker, og bestil selvfølgelig selv din foretrukne drink. Alt her er godt.

375 Valencia St. (nær 14th St.)

Sightglass Coffee

Nabolag: SoMa

Denne butik er kendt for sine syrlige, bitre bryg og et interiørdesign, der vil imponere enhver arkitekt. Dens industrielle, åbne loft-stil har masser af fælles siddepladser og ikke så langt fra en masse tech startup-kontorer, så det er et fantastisk sted at få en smag af Silicon Valley-kulturen. Med yderligere placeringer i SFMOMA og i SF's Nopa-kvarter.

270 Seventh St. (nær Folsom St.)

Saint Frank Coffee

Nabolag: Nob Hill

En relativ nykommer til kaffescenen i San Francisco, denne Nob Hill/Polk Gulch-café kombinerer design og gode bryg til det perfekte kreative tilholdssted. Det høje loft og den æteriske musik gør det til et fantastisk sted at møde en ven eller sidde alene og skrive dagbog - uanset hvad rummet vil inspirere. Go-to høre er dogfriskbrygget grøn te, som de med glæde genopfylder, når du har været igennem gryden.

2340 Polk St. (nær Union St.)

Anbefalede: