Colorados rejseguide til Rocky Mountain National Park

Indholdsfortegnelse:

Colorados rejseguide til Rocky Mountain National Park
Colorados rejseguide til Rocky Mountain National Park

Video: Colorados rejseguide til Rocky Mountain National Park

Video: Colorados rejseguide til Rocky Mountain National Park
Video: Denver Vacation Travel Guide | Expedia 2024, Kan
Anonim
Rocky Mountain National Park i Colorado
Rocky Mountain National Park i Colorado

Rocky Mountain National Park er muligvis den mest spektakulære park i USA. Det er bekvemt placeret nær Denver (kun 2 timer væk) og er fuld af ting at gøre og smukke ting at se. Med massive bjerge som baggrund, tundraer af bølgende vilde blomster og alpine søer er denne park virkelig fantastisk.

Historie

Rocky Mountain National Park blev etableret den 26. januar 1915. Vildmarksbetegnelsen blev givet den 22. december 1980, og parken blev udpeget som et biosfærereservat i 1976.

When to visit

Parken er åben året rundt, men hvis du vil undgå menneskemængder, skal du ikke besøge mellem midten af juni og midten af august, hvor parken er mest travl. Månederne maj og juni byder på gode muligheder for at se vilde blomster. Efteråret er et smukt tidspunkt at besøge, især på solrige septemberdage. Landet bliver rødt og guld og byder på en utrolig visning af efterårsløv. For dem, der søger vinteraktiviteter, kan du besøge parken for sneskoture og skiløb.

Besøgscentre er åbne på forskellige tidspunkter i løbet af året.

Alpine Visitor Center

Forår og efterår: 10:30 til 16:30. dagligMindedag til Labor Day: 9.00 til 17.00

Beaver Meadows besøgendeCenter Året rundt: 8.00 til 16.30. daglig

Fall River Visitor CenterTil og med 12. oktober: 9.00 til 16.00; åbent på udvalgte efterårs- og vinterferie

Kawuneeche Besøgscenter Året rundt: 8.00 til 16.30. daglig

Moraine Park Visitor CenterTil og med 12. oktober: 9.00 til 16.30. daglig

Kom derhen

For dem, der flyver ind i området, er den nærmeste lufthavn Denver International Airport. En anden mulighed er at rejse med tog til Granby station. Husk, at der ikke er offentlig transport mellem toget og parken.

For besøgende, der kører bil, tjek vejledningen nedenfor, afhængigt af hvilken retning du kommer fra:

Fra Denver og øst: Tag U. S. 34 fra Loveland, CO eller U. S. 36 fra Boulder gennem Estes Park, CO.

Fra Denver International Airport: Tag Pena Boulevard til Interstate 70 vest. Fortsæt på Interstate 70 mod vest, indtil du krydser Interstate 25 nord. (En alternativ rute fra lufthavnen til Interstate 25 er betalingsvejen Interstate 470.) Gå nordpå ad Interstate 25 til afkørsel nummer 243 - Colorado Highway 66. Drej mod vest ad Highway 66 og gå ca. 16 miles til byen Lyons. Fortsæt på U. S. Highway 36 hele vejen til Estes Park, omkring 35 miles. U. S. Highway 36 krydser U. S. Highway 34 i Estes Park. Begge motorveje fører til nationalparken.

Fra vest eller syd: Tag Interstate 70 til U. S. 40 og derefter til U. S. 34 i Granby, CO gennem Grand Lake, CO.

Gebyr/tilladelser

For de besøgende, der kommer indparken via bil, er der en entré på $20. Passet er gyldigt i syv dage og dækker køber og personer i køretøjet. For dem, der kommer ind i parken til fods, på cykel, knallert eller motorcykel, er entréen $10.

Hvis du planlægger at besøge parken mange gange i løbet af året, vil du måske overveje at købe Rocky Mountain National Park Annual Pass. $60-passet giver ubegrænset adgang til parken i et år fra købsdatoen. Den er tilgængelig på alle indgangsstationer til Rocky Mountain National Park ved at ringe på 970-586-1438 eller købe online.

For 50 USD kan du købe Årskort til Rocky Mountain National Park/Arapaho National Recreation Area, som giver ubegrænset adgang til begge områder i et år fra købsdatoen. Tilgængelig på alle indgangsstationer til Rocky Mountain National Park og Arapaho National Recreation Area.

Elg i Rocky Mountain National Park
Elg i Rocky Mountain National Park

Ting at gøre

Rocky Mountain National Park tilbyder mange udendørs aktiviteter såsom cykling, vandreture, camping, fiskeri, ridning, backcountry-camping, dyrelivsvisning, naturskønne køreture og picnic. Der er også mange ranger-ledede programmer og endda ledige pladser til bryllupper. Hvis du har børn, kan du lære om Rocky Mountain Junior Ranger-programmet.

Større seværdigheder

  • Forest Canyon: Tjek denne gletsjerudskårne dal for at få en fantastisk udsigt over parken.
  • Grand Ditch: Denne grøft blev bygget mellem 1890 og 1932 og blev oprindeligt skabt for at aflede vand fraden vestlige side af det kontinentale kløft til de store sletter i øst.
  • Cub Lake: Tag Cub Lake Trail for rige muligheder for fuglekigning og vilde blomster.
  • Long Peak, Chasm Lake: En meget populær stigning til parkens højeste top - Long Peak. Stien til Chasm Lake er lidt mindre udfordrende og byder på smuk udsigt.
  • Sprague Lake: En kørestolsegnet sti med udsigt over Flattop og Hallett.

Accommodations

Der er fem drive-in-campingpladser og et drive-in-gruppecampingområde i parken. Tre af campingpladserne - Moraine Park, Glacier Basin og Aspenglen - tager forbehold, og det samme gør gruppecampingområdet. Andre campingpladser er først-til-mølle, og fyldes hurtigt i løbet af sommeren.

For dem, der er interesseret i backcountry-camping, skal du indhente en tilladelse fra Kawuneeche Visitor Center. Om sommeren er der et gebyr for at campere. Ring (970) 586-1242 for at få flere oplysninger.

Kæledyr

Kæledyr er tilladt i parken, men de er ikke tilladt på stier eller i baglandet. De er kun tilladt i områder, der er tilgængelige for køretøjer, herunder vejkanter, parkeringsområder, picnicområder og campingpladser. Du skal holde dit kæledyr i snor, der ikke er længere end seks fod og til enhver tid være til stede. Hvis du planlægger at tage lange vandreture eller rejse ud i det bagerste land, kan du overveje at gå ind på kæledyr, som er tilgængelige i Estes Park og Grand Lake.

Interesseområder uden for parken

Rocky Mountains byder på mange i nærhedenaktiviteter. Roosevelt National Forest er et smukt sted at besøge, især om efteråret, når løvet ændrer sig. En anden mulighed er Dinosaur National Monument, et sjovt sted at se helleristninger og fossilfyldte klipper.

Anbefalede: