10 Must-Try Foods i San Diego

Indholdsfortegnelse:

10 Must-Try Foods i San Diego
10 Must-Try Foods i San Diego

Video: 10 Must-Try Foods i San Diego

Video: 10 Must-Try Foods i San Diego
Video: San Diego Foodie Adventure: Top 10 MUST-TRY Places to Eat on Your First Visit! 2024, Kan
Anonim

Anthony Bourdain, en spiser og rejsende af højeste orden, troede fuldt og fast på, at "mad, kultur, mennesker og landskab alle er absolut uadskillelige", fordi "mad er alt, hvad vi er." Vi er enige om, at den hurtigste Vejen til at forstå et sted og dets mennesker er gennem maven. Til det formål kan du opsøge og forkæle dig selv med følgende 10 ingredienser og retter, der opsummerer San Diegos californiske kølige køkken.

2:37

Se nu: Must-Try Foods in San Diego

Fish Tacos

Oscars fisketacos
Oscars fisketacos

Nemt kongen af grænsekøkken, fisketacos-som i let mørdede friturestegte hvide fisketorskekogter i majstortillas med strimlet kål, crema, pico de gallo og en sjat lime - make-up en mad gruppere alle deres egne. Den velsmagende Baja-eksport blev først bragt nordpå i stor skala af Ralph Rubio, som åbnede det første kapitel af sit Rubios imperium i Mission Bay i 1983. Nu synonymt med San Diego-spisning, serveres de over alt, lavet med forskellige slags fisk og en række forskellige toppings. Nogle gange bliver de endda grillet. Beboere diskuterer lystigt, hvor de kan få det bedste, og kandidater omfatter Puesto, Galaxy Taco, Pacific Beach Fish Shop, Oscars (som leverer sandet i Pacific Beach om sommeren) og nytilkomne Lola 55.

Al anden mexicansk mad

mexicanskmad
mexicanskmad

Ingen forklaring nødvendig.

Øl

Pure Project ølflyvning
Pure Project ølflyvning

Med 160 bryggerier, 55 smagslokaler og et East Village Museum of Beer (åbner i 2020), er det sikkert at sige, at sudsy-ånden, især West Coast IPA'er, lok alt betragtes som en del af et velafbalanceret måltid. Besøg giganter som Stone og Ballast Point og up-and-comers som 3 Punk Ales, Pure Project og Belching Beaver for at smage sours lavet med lokal frugt, stouts med kaffe ristet i byen eller limited-edition samarbejder, mens du lytter til lokale bands eller spiller trivia.

Avocados

Fallbrook Avocado Fest
Fallbrook Avocado Fest

Lok alt landbrug bidrager med 2,88 milliarder dollars årligt til økonomien, og der er flere små gårde (mindre end 10 acres) i San Diego County end i noget andet amt i USA, så det er forståeligt, hvorfor frisk frugt og grøntsager spiller en rolle. stor del af den daglige kost. Øverst på de fleste indkøbslister er statsfrugten, avocadoer, hvoraf S. D. C. er landets største producent. Det er mest almindeligt indtaget som guacamole og avocado toast. (Parakeet Café topper deres version med roe-spiraler, græskarkerner og sprøde mungbønner.) Andre spisesteder bliver mere kreative som Snoice, der bruger det til at smage taiwanesisk barberet sne, eller Thai Village, som pisker en cremet avocado-karry op.

Chuao Chocolatier

Denne konfekture i Carlsbad er så meget mere end Hersheys hjemby takket være unikke smagsvarianter som Pool Party Pretzel, Pumpkin Spice S'mores og mango med lime og chili (sikkert inspireret afudbredt s altet gadesælgerfrugt). Find deres gourmetchokoladebarer og barks online og i dagligvarebutikker, luksusmarkeder, hotelbutikker og deres North County hovedkvarter, hvor du også kan tage på ture og undervisning.

Uni

Uni på Little Italy Farmers Market
Uni på Little Italy Farmers Market

Sushi-dille ramte Californien som en tsunami i 1970'erne og 80'erne, og med den steg efterspørgslen efter uni til et punkt, hvor 75 procent af statens søpindsvinbestand blev fisket ud, hvilket bragte den eftertragtede røde art til randen af sammenbrud. (Det hjalp ikke, at Department of Fish and Game anså dem for tangskovsædende skadedyr, som skulle udryddes.) Heldigvis gennem uddannelse, lovændringer, fiskeriforv altning og fælles forv altning, vandt San Diego, især de omkring Point Loma, er igen fyldt med de spidse delikatesser, og spisende gæster kan sluge havets s alte sødme over hele byen. På lørdage kan du købe morgenens fangst direkte fra lokale fiskere på det udendørs Tuna Harbour Dockside Market.

Ceviche

Lejrbål ceviche
Lejrbål ceviche

Efter tacos er den nemmeste måde at få en følelse af sted fra en fiskeret ved at dykke ned i en tallerken ceviche. Mens ceviche for det meste er en kulinarisk manifestation af den latinamerikanske immigrantpåvirkning, har den nogle gange en asiatisk stemning, da en lignende ret er populær i Filippinerne. (San Diego County har den næststørste filippinsk-amerikanske befolkning i landet.) Krydret med peberfrugt eller ingefær gør de rå bidder af frisk fisk curet i citrusjuice brug af rigeligtlokale fisk og skaldyr og frugter og afspejler den indfødte efterspørgsel efter høj varme. Carlsbad's Campfire kombinerer fisk med koriander, avocado, løg, agurk og tigermælk for at få deres sprøde, cremede og syrlige smag.

Donuts

The Big Poppa Tart Donut
The Big Poppa Tart Donut

Selvom du kan få fantastisk hjemmelavet is (Stella Jean's), barberet sne (Iceskimo), cupcakes (Frost Me) og tærte (Twiggs Bakery), skynder San Diegans oftest doughnuts, når de har brug for en sukkerfix. Således er der en freakish overflod af stegte dejleverandører, der laver alt fra klassiske regnbuestrøede cirkler og overdimensionerede æblefritter til stænger glaseret i baconfedt og ahorn. Med mange butikker åbne sent eller 24 timer i døgnet, er nydelse ikke indeholdt i morgenen. Hvor kan du prøve: VG Donut i Cardiff, Nomad Donuts, Downtowns Donut Bar, Carlsbad's The Goods, Devil's Dozen i Little Italy eller det to årtier gamle Peterson's Donut Corner.

Pig Mac

Pig Mac
Pig Mac

Denne super mundrette leg på McDonald's-klassikeren var en del af kokken Brian Redzikowskis vindermåltid ved den svinekødscentrerede Cochon 555-konkurrence i 2018. Bestil den dampede bao med to bøffer, speciel sauce, salat, ost, pickles, og løg på en håndlavet bolle med sesamfrø på Kettner Exchange for at se, hvad alle hvinede om.

Pot Pies

kylling pot pie
kylling pot pie

Disse bagte hæfteklammer kommer på listen, simpelthen fordi historien om de to restauranter, der gør dem bedst konkurrerer med hinanden med kun en kilometers afstand. The Chicken Pie Shop er gammeldags, et stedfolk har gået siden de var børn for at få et helt måltid med dessert for under $10. Pop Pie Co. ompakker den klassiske opskrift med et iørefaldende slogan ("In Pie We Crust") og et vægmaleri-dekoreret fast-casual miljø. De udvider også publikum ved at servere tærter med andre typer kød eller slet ingen, som en ristet grøntsagsgul karrytærte.

Anbefalede: