Ski Dubai: Den komplette guide

Indholdsfortegnelse:

Ski Dubai: Den komplette guide
Ski Dubai: Den komplette guide

Video: Ski Dubai: Den komplette guide

Video: Ski Dubai: Den komplette guide
Video: Самый большой в мире крытый горнолыжный комплекс - SKI DUBAI обзор курорта 2024, Kan
Anonim
Pingviner på Ski Dubai
Pingviner på Ski Dubai

Hvis du leder efter en ny måde at slå varmen i De Forenede Arabiske Emirater på, så tag den til Ski Dubai. Ski Dubai er det første indendørs skisportssted i Mellemøsten (og i 2018 var det det tredjestørste i verden), Ski Dubai ligger i Mall of the Emirates, en stjerneattraktion i Dubai i sig selv.

Mens Dubais temperaturer kan gå mod 120 F (50 C) på højden af sommeren, holdes dette vinterlige eventyrland ved kølige 28 F (-2 C) året rundt. Tilbring din dag med at kælke og bobslæde, køre med ziplining og balle med zorb, svømning med pingviner, nippe til varm chokolade og suse ned ad den 1.300 fod lange skråning. For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit besøg, opdag vores komplette guide til Ski Dubai.

Nøgleattraktioner

Skiløb: Ski Dubais høje indendørsbjerg er 280 fod højt og 1.300 fod langt og er dækket af 3 fod rigtig sne. Denne uberørte piste tilbyder et udvalg af fem skiløjper, der passer til alle færdighedsniveauer, inklusive blide begynderpister og verdens første indendørs løb med sort diamant. Hvis du er frisk på at stå på ski, kan du tilmelde dig en privat eller gruppesession med en professionel på skiskolen på stedet.

Snowboarding: Hvis snowboarding er mere din schtick, skal du rive pisterne og derefter trykke på quarterpipen ogFreestyle Zone, hjemsted for et konstant skiftende udvalg af hop og rails, der vil teste din evne.

Skifri spænding: For adrenalinfyldte aktiviteter, der hverken kræver ski eller snowboard, kan du løbe ned ad pisterne i den oppustelige Giant Ball; nå hastigheder på op til 26 miles i timen på Mountain Thriller-rutschebanen; eller tag en tur på Snow Bullet, en 500 fod lang zipline, der sejler 50 fod over skifelterne.

Snow Park: Ski Dubais Snow Park strækker sig over tre fjerdedele af en hektar og er hjemsted for kælkebakker, en interaktiv snehule, kofangerbiler og dobbeltsporede bobslædebaner, der vil har du kanaliseret "Cool Runnings". Adgang til Snow Park er inkluderet i alle pakker, og det er det perfekte sted for små at slippe dampen ud, lave sneengle og kaste snebolde.

Stolelift: Bliv transporteret til Europas skifelter med en tur med Ski Dubais avancerede stolelift, der tilbyder et fugleperspektiv af sneen -opstøvede pister og hytter. En tur med stolelift er inkluderet i alt undtagen den mest basale pakke.

Mød pingvinerne: Ski Dubais bosiddende kolonier af King- og Gentoo-pingviner kommer ud for at spille til det gratis March of the Penguins-show kl. 14.00, 16.00, 18.00. og kl. hver dag. For at tage din pingvinoplevelse til næste niveau, book Peng-Friend Encounter, som inkluderer undervandsvisning og en legeaftale med op til 14 pingviner. Eller tilmeld dig Swimming with Penguins-eventyret, en VIP-oplevelse, der inkluderer en 15-minutters svømmetur med de yndige sort-hvide fugle. Sørg for at bestilleforud for denne tætte og personlige pakke, kun tilgængelig om onsdagen kl. 16.00, for voksne over 18.

Entry to Ski Dubai

Der er en række pakker tilgængelige på Ski Dubai, startende med den grundlæggende adgang til Snow Park ved 200 dirham. For adgang til Snow Park plus én tur hver på stoleliften og Mountain Thriller, vælg Snow Classic (265 dirham). Snow Plus (350 dirham) tilføjer dit valg af Discovery Lesson, Peng-Friend Encounter eller Snow Bullet ride; mens Snow Premium-pakken (500 dirham) lover ubegrænsede ture, et Peng-Friend Encounter, to timer på pisten eller en times lektion, frokost eller middag på North 28 og premium skiudstyr. For familier med småbørn er det værd at bemærke, at børn under 2 ikke er tilladt i Ski Dubai.

Spisning i og omkring Ski Dubai

Når du har fået appetit på pisterne, er der et væld af afterski-muligheder i og omkring Ski Dubai. Stop ved Avalanche Café halvvejs oppe af bjerget for et krus varm chokolade toppet med flødeskum og skumfiduser eller en sandwich på terrassen.

For noget mere omfattende, når du er færdig med dit løb, kan du snuppe en saftig burger eller hotdog på North 28, lige uden for indgangen til Ski Dubai i Mall of the Emirates, eller gå ovenpå til spisestederne med udsigt over pisterne. Spis på ostefondue på Après bar og restaurant, mod-asiatiske tallerkener på Miu Shanghai og libanesisk køkken med en sideordre af snescener i Karam Beirut.

Kom derhen

Det er en leg at nå Ski Dubai via offentlig transport – bare fang denMetro til Mall of the Emirates-stationen, og følg derefter skiltene i indkøbscentret til Ski Dubai. Kunne du tænke dig en skiferie i hjertet af ørkenen? Seng ned på Kempinski Hotel Mall of the Emirates, som tilbyder 20 Aspen Chalets med luksuriøst interiør i alpestil og en forbløffende udsigt over sneskråningerne.

Anbefalede: