New York City Hotelpriser
New York City Hotelpriser

Video: New York City Hotelpriser

Video: New York City Hotelpriser
Video: Best Hotels in New York City under $100 per night (Our Honest Recommendations) 2024, Kan
Anonim
Plaza Hotel i NYC
Plaza Hotel i NYC

Priser på hoteller i New York City kan variere fra rimelige til uhyrlige. Du kan bo på et budget motel eller en suite, der koster fem cifre om natten. Med så mange valgmuligheder - der er næsten 300 hoteller med over 75.000 hotelværelser - kan det være svært at finde den rigtige pasform eller vide, hvor meget du får for dine penge.

Men denne New York City Hotel værelsesprisguide burde hjælpe dig med at finde et New York City hotel, der passer til dit rejsebudget. Bemærk: Vores vurdering er baseret på den laveste tilgængelige værelsespris. Priserne kan også ændre sig baseret på sæson.

¢ - Billig New York-indkvartering

Dette er værelsespriser i New York City under $100 pr. nat. Disse vandrerhjem eller hoteller i New York er meget grundlæggende. De vil ofte have fælles bade, meget minimale tjenester og/eller steder uden for de vigtigste turistområder. Du skal muligvis bruge ekstra penge på offentlig transport for at komme rundt (selvom busser og undergrundsbaner altid er en god mulighed).

For at få mest muligt for dine penge i denne kategori, overvej at bo på et hostel. Hi New York City Hostel, for eksempel, ligger to gader fra Central Park på Upper West Side og tilbyder gratis WiFi og en cafe, der serverer mad hele dagen lang. Det er et godt valg for dem, der rejser alene og ønsker at møde andre besøgende.

$ - Budget hotelværelser i New York

Dettekategori af hotel har værelser, der starter under $200/nat. Disse hoteller i New York City plejer at være ret små og enkle, men de fleste har private bade, typiske hoteltjenester og anstændige beliggenheder. Mange er kædehoteller eller konferencecenterhoteller.

New York Hilton Midtown ligger for eksempel i hjertet af Manhattan og i gåafstand til snesevis af attraktioner. Det har alt hvad du behøver fra et konferencelokale til et fitnesscenter, selvom det ikke vil være fancy. Du kan få priser der regelmæssigt for omkring $170.

$$ - Moderat New York-hotelværelser

Disse New York City Hotel værelsespriser starter ved under $300 pr. nat. Dette er gennemsnitsprisen for et hotel i New York City, der er godt placeret og med fuld service. Mange har restauranter, barer, fitnesslokaler, concierge-tjenester og meget mere. Mange ejendomme er endda trendy steder, hvor de lokale samles efter arbejde og om aftenen. Værelserne er typisk små, men de offentlige rum er generøst store og travle.

The Standard Hotel on the High Line, for eksempel, er et hotel, der falder ind under denne kategori. Det har to tagbarer med en uovertruffen udsigt over Manhattans skyline og de omkringliggende områder. Der er også en ølhave i tysk stil, en restaurant, der har sjove begivenheder som søndagsbingo, og en café, der serverer afslappet mad. Derudover kan du gå ud af lobbyen og ind på High Line, en af New York Citys mest populære attraktioner, som er en forhøjet park på en tidligere jernbanelinje.

$$$ - eksklusive hotelværelser i New York

New York City Hotel Værelsespriser i denne kategori starter ved under$450 pr. nat. Disse hoteller tilbyder gæsterne en hoteloplevelse i New York City af høj kvalitet. Forvent, at værelserne er større, og at de har en fantastisk udsigt. Dette hotel vil have et godt forbundet concierge-team, roomservicemuligheder, gourmetmad og -drikke, et fitnessrum, særlige oplevelser og andre aktiviteter. På disse hoteller handler det om detaljerne og faciliteterne.

Et hotel, der falder ind under denne kategori, er Gramercy Park Hotel. Denne berømte institution er kendt for sin berømthed og moderigtige kundekreds og sin smukke æstetik. Det har håndlavede møbler og en roterende samling af kunstværker fra det 20. århundrede, herunder dem af Andy Warhol og Jean-Michel Basquiat. Det er hjemsted for Danny Meyers italienske restaurant Maialino samt Rose Bar, hvor velbeslåede folkemængder nipper til dyre cocktails til de små timer om natten. Gæster, der bor på dette hotel, får også adgang til den eksklusive Gramercy Park, New York Citys eneste private park, der kræver en nøgle for adgang.

$$$$ - Luksus hotelværelser i New York

Denne kategori af New York City værelsespriser er over $450/nat. Det tilbyder gæsterne det ultimative inden for luksus, service og bekvemmelighed. Disse hoteller tilbyder rigelig plads, eksklusive oplevelser eller faciliteter og smuk indretning. Det er den perfekte kategori til en særlig lejlighed eller dem, der søger en masse plads eller omsorg.

Et af New York Citys mest overdådige hoteller er The Mark Hotel, der for nylig blev berømt ved at være stedet for Meghan Markles babyshower. Dette hotel er en favorit blandt modesættet, og berømte gæster inkluderer Yves St. Laurent, Valentino,og Karl Lagerfeld. Dette hotel har ikke kun faciliteter; det har de bedste tjenester, du kan finde i New York City. Celebrity kokken Jean Gorges gør roomservice; gæster kan komme rundt i smarte pedicabs drevet af en chauffør; og hvis de har glemt noget, vil en personlig køber fra det berømte stormagasin Bergdorf Goodman købe det til dem.

Anbefalede: