Bedste Michelin-stjernerestauranter

Indholdsfortegnelse:

Bedste Michelin-stjernerestauranter
Bedste Michelin-stjernerestauranter

Video: Bedste Michelin-stjernerestauranter

Video: Bedste Michelin-stjernerestauranter
Video: The Best Restaurant in the World (literally) 2024, April
Anonim
Acquerello spisestue
Acquerello spisestue

Bugten er kendt for sin fantastiske spisning, hvilket betyder, at vi ikke mangler Michelin-restauranter – faktisk er San Francisco den 9. mest Michelin-stjernede by i verden i 2019. Med så meget at vælge imellem har vi indsnævret vores liste til 13 Michelin-stjernerestauranter, der hver har deres egne innovative tilbud.

Acquerello

Fad på Acquerello
Fad på Acquerello

Antal Michelin-stjerner: 2

Denne italienske gourmetrestaurant i Nob Hill har haft en Michelin-stjerne lige siden den første Michelin-guide i Bay Area udkom i 2007. Det er et helt årti med ekspertise, folkens. Chefkok Suzette Gersham har været ved roret i 28 år og viser ingen tegn på at bremse hendes innovative produktion.

Atelier Crenn

Image
Image

Antal Michelin-stjerner: 3Den franske kok Dominique Crenn har lavet sin rede her i San Francisco med denne multi-retters smagsmenuoplevelse. Ingredienserne er friske og lokale, inspireret af den dusør, der omgiver i Bay Area, men med Crenns blide franske touch. Beliggende i Cow Hollow få skridt fra SF's Marina District, Atelier Crenn er kokkens flagskibsspisested, men hun fører også tilsyn med nærliggende Bar Crenn og Petite Crenn i Hayes Valley.

Baumé

Baumé
Baumé

Antal Michelin-stjerner: 2Bruno Chemels retter er faktureret som fransk moderne køkken og er mere som abstrakt kunst. Middagen på dette Palo Alto-spisested er en otte-retters smagsmenu fuld af ting som gedeostfondue, alba-trøffel og pastinak-suppe og noirmoutier pighvar med aubergine og oliven. Menuen skifter sæsonmæssigt afhængigt af de bedste tilgængelige produkter.

Benu

Benu spisebord
Benu spisebord

Antal Michelin-stjerner: 3Corey Lee, der engang var køkkenchef for det franske vaskeri, har skabt noget helt unikt for Bay Area ved Benu, hvor han har været ved roret i syv år i træk. Lees menu på denne SOMA restaurant stammer oprindeligt fra Sydkorea og er en lille smule fransk, en lille smule rock og Seoul. Tænk sprøde frølår med søde og sure grøntsager eller tusind år gamle vagtelæg med potage og ingefær.

Coi

Coi eksteriør
Coi eksteriør

Antal Michelin-stjerner: 3Hvad var udtænkt af kokken og restauratøren Daniel Patterson og senere kom i chefkokken Matthew Kirkleys gode hænder, fik sin tredje Michelin-stjerne i 2017. The North Beach restaurant serverer en smagsmenu af den fine amerikanske palet, men har også for nylig fået nogle Quince-veteraner som deres vindirektør og konditor. Dungeness-krabbe, grapefrugt og champagne lyder stadig som en vindende kombination.

Commis

En ret fra Commis
En ret fra Commis

Antal Michelin-stjerner: 2Når den tidligere lokale kritiker Michael Bauer fortsætter med brødet, ved du, at du har ramtjackpot. Kokken James Shyabout tilbyder en ny smagsmenu på sit Oakland spisested hver måned, der kan beskrives som amerikansk køkken: Kalvetatar og peberrod; frossen pære med enebær; og en tørret rognsandwich.

Lazy Bear

Tekande fyldt med blomster
Tekande fyldt med blomster

Antal Michelin-stjerner: 2Fine-cuisine får middagsselskabsbehandling på denne lethjertede restaurant i San Franciscos eklektiske Mission District. Billetmiddagene serveres omkring et fælles træbord med levende kant, hvor du hurtigt bliver venner med fremmede, mens du binder dig over de fantastiske retter foran dig.

Manresa

Manresa
Manresa

Antal Michelin-stjerner: 3Ingredienserne kommer direkte fra gården på denne højskala og meget udråbte Michelin-stjernerestaurant i South Bay-byen Los Gatos. Ingredienser kommer ikke kun i ugentlige forsendelser, men nogle gange dagligt – friskplukket fra gården til den friskeste middag, du nogensinde kunne forestille dig.

Saison

Saison køkken madlavning med en aske-blok
Saison køkken madlavning med en aske-blok

Antal Michelin-stjerner: 3

Dette er et fantastisk måltid, men vær klar til at udskyde pengene. Denne smagsmenu koster $1000 billet. Interiøret i dette fine spisested, der ligger ude i nærheden af San Franciscos Oracle Park, føles meget som en anden afslappet spiseaffære, hvor kokken Joshua Skenes vandrer rundt i jeans og flannel. Men maden er ikke andet end almindelig: vild tidsel med bouillon, boghvedegrønt og uni toast er nogle af de mere eksperimenterende ingredienser, der har væretbrugt.

Det franske vaskeri

Mad
Mad

Antal Michelin-stjerner: 3Denne Napa Valley-godkendte gourmetrestaurant gentager aldrig en ingrediens gennem hele dit måltid. Du kan se gården ude af vinduerne, og der er et helt kursus dedikeret til brød, smør og s alte (tusind år gamle s alte!) Det er en helt ude af kroppen oplevelse.

Restauranten på Meadowood

Udefra udsigt over Medowood
Udefra udsigt over Medowood

Antal Michelin-stjerner: 3Modern American er navnet på spillet på dette andet vidunderlige North Bay-spisested. Christopher Kostow driver køkkenet og er netop blevet nomineret til endnu en James Beard Award. Det er frisk og spændende, og Meadowood-resortet er smukt at starte.

Quince

Mad
Mad

Antal Michelin-stjerner: 3Dette romantiske, svagt oplyste klassiske franske sted nær SF's Embarcadero er gået fra én stjerne i 2011 til tre i dag. Vælg smagsmenuen for at få den fulde oplevelse, og uanset hvad du laver, skal du ikke springe ud over vinen.

Anbefalede: