Den bedste mad at prøve i Chicago
Den bedste mad at prøve i Chicago

Video: Den bedste mad at prøve i Chicago

Video: Den bedste mad at prøve i Chicago
Video: Американская еда - ЛУЧШАЯ ИТАЛЬЯНСКАЯ ЕДА в Чикаго! Стейк, Курица, Креветки 2024, Kan
Anonim
Image
Image

Med næsten tre millioner indbyggere er det ingen overraskelse, at Chicago ville have en bred vifte af lækker mad at prøve. Fra tankevækkende gourmetmad til læskende gademad, der er så god, at du bliver nødt til at spise den for at tro på det, denne storby er en blanding af velsmagende retter. Chicago er kendt for meget mere end vores deep-dish pizza, hotdogs i Chicago-stil og italiensk oksekød - selvom du bør prøve dem alle sammen. Her er et par af de must-have-retter på restauranter rundt om i byen.

Brændt laks: avec

laks på avec
laks på avec

At spise på avec er lidt som at spise inde i en finsk sauna - lyse træpaneler langs vægge, loft og gulve, og der er lange, brede træborde, der strækker sig forfra og bagpå. Det føles som om du spiser med venner, selv når de er fremmede. Oprindeligt designet som en vinbar, har avec nu en dejlig spisemenu, men den holder fast i at tilbyde gode vine til enhver ret. Ud over drikker kan du prøve den brændeovnstegte laks med marinerede røde tomater, mynte og røgede mandler, en ny ret tilføjet til menuen.

Honey Chicken-Pizza: Piece Brewery & Pizzeria

Piece Pizzeria & Bryggeripizza
Piece Pizzeria & Bryggeripizza

Chicagoans tager deres pizza seriøst. Lou Malnati's, Giordano's, The Original Gino's East of Chicago ogPizzeria Uno har længe været favoritter i denne by for deres dybe tallerken, med særlig opmærksomhed på skorpen. Et andet hot spot er dog Piece Brewery & Pizzeria. Denne prisvindende brygpub tager skiven til næste niveau ved at tilføje toppings som Honey Butter Fried Chicken på deres traditionelle røde pizza - vi elsker samarbejdet.

Avocado Toast: Mindy's Hot Chocolate

Avocado toast på Mindy's Hot Chocolate
Avocado toast på Mindy's Hot Chocolate

Knust avocado, et pocheret gårdæg og syltede rødløg på surdejsbrød – hvad kunne være bedre til brunch? Ejer, kok og bedst sælgende kogebogsforfatter, Mindy Segal, er uddannet i nogle af Chicagos bedste restauranter, herunder Charlie Trotters, og hun er blevet tildelt en James Beard Foundation Award for sine evner som konditor. Du kan være sikker på, at maden i hendes restaurant, der ligger lige ved Chicagos The 606 i Wicker Park-kvarteret, vil være fantastisk, især avocadotoasten.

Italiensk oksekød: Johnnys oksekød og gyros

Italiensk oksekød hos Johnny's Beef & Gyros
Italiensk oksekød hos Johnny's Beef & Gyros

Johnny's Beef and Gyros i Lincoln Park serverer alle Chicago-favoritterne under ét tag: Chicago-hunde, Philly-steak-sandwicher, middelhavsgyros, char-burgere, græske fritter og pitas. En af de mest populære retter er dog den italienske oksekødsandwich in au jus, serveret med peberfrugt på en fransk rulle. Betragt dig selv som advaret: dette er en mave-buster.

Midwestern burger og øl: Columbus Tap

Columbus Tap
Columbus Tap

Columbus Tap, en gastropub placeret inde i Fairmont med fire diamanterChicago Millennium Park, serverer midtvestlige retter med regionale ingredienser sammen med lokale håndværksbrygger. Bestil en burger med amerikansk gruyere, brød og smør pickles, bacon eller æg og pommes frites med sovs ved siden af. På fad finder du et bredt udvalg af lys til mørk øl samt en stor vin- og cocktailliste. Prøv på fad: Goose Island, Revolution, Half Acre eller en Maplewood-øl.

Ost, svin og vin: The Purple Pig

Den lilla gris
Den lilla gris

Chicagoans elsker The Purple Pig for dens, ja, dens gris - svinekød spareribs, mælkebraiseret Berkshire-skulder, svinemave, nakkebensovs. Alle retterne har en foreslået drik, der passer godt sammen, hvilket fjerner gætværket ved bestilling. Retterne serveres som små tallerkener, så det er bedst at prøve et udvalg og dele med bordet. Så kan du måske gå en tur for at forbrænde nogle kalorier ned ad Chicagos Magnificent Mile.

Delicata Squash: Frontera Grill

Rick Bayless Frontera Grill
Rick Bayless Frontera Grill

Lidt krydret, lidt sødt, den røde Chile-ristede Delicata Squash med salsa negra - chipotle og hvidløg - er helt rigtig med lidt bacon og peberost. For en forret kan du overveje at bestille en ceviche-trio, en klassiker på Frontera Grill, med albacore og limeceviche, rejer og kammusling ceviche verde og tun ceviche tropical. Kokken Rick Bayless har været i den offentlige tv-serie, Mexico-One Plate ad Time, har skrevet adskillige kogebøger og var en vinder på Bravos Top Chef Masters.

Oysters: The Publican

Tolderen
Tolderen

Bestilà la carte eller lad kokken bestemme for dig, og fyld din mave med østers fra Massachusetts, Washington eller British Columbia. Nogle har en agurkesmag, nogle melon og nogle er overraskende velsmagende. På hverdage, fra 15:30-17:30, kan du nyde $1 happy hour østers. Du vil elske stemningen på The Publican - lange fælles træborde og funky belysning fuldender det rustikke rum.

Pig Face: Girl and the Goat

Pigen og geden
Pigen og geden

Selvfølgelig kan du få alle de ged, du ønsker: gedeben, gedelevermousse, gedecarpaccio, gedeempanadas, confiteret gedemave, men en favorit for mange Chicago-anere er signaturen Wood Oven-Roasted Pig Face, med tamarind, koriander, rødvins-ahornsauce, æg med solsiden opad og stegt kartoffelstix. Maden her er blevet t alt op i hele Chicago for sin dristige smag, skabt af den første kvindelige Top Chef-vinder - Stephanie Izard.

Beet Salat: The Gage

Gage salaten
Gage salaten

The Gage, på Michigan Avenue nær Art Institute of Chicago og Millennium Park, har en menu fyldt med rustik amerikansk mad. Placeringen er perfekt til at stoppe for en bid, mens du tilbringer en dag med at udforske Chicago Cultural Mile. Bestil den ristede rødbedesalat med appelsin, burrata og balsamicovinaigrette for lidt nosh. Overvej også at tilføje kokkens ostebræt med et dagligt udvalg af oste, honeycomb og kandiserede nødder.

Tailgate Tower: Jake Melnick's Corner Tap

Jake Melnicks hjørnehane
Jake Melnicks hjørnehane

Chicagoans elsker deres sport og al den fedtede mad, der følger medsammen med at se et spil. Jake Melnick's, den officielle Blackhawks-bar, er din one-stop-shop for mad af taverna-typen. Få serveren til at bringe et Ake's Tailgate Tower til dit bord og prøve jumbo buffalo wings; nachos med jalapenos, tomater, grønne løg og guacamole; og Miller High Life øl. Today Show annoncerede, at Jake Melnick's er det bedste kyllingevingested i USA

Jumbo Lobster: The Palm Restaurant

Palm Restaurant
Palm Restaurant

Besøg The Palm Restaurant, der ligger langs Chicago-floden i Swissotel Chicago, og nyd den stegte jumbo Nova Scotia-hummer, en husets specialitet, i det nyrenoverede spisested. Bestil også en side af vilde fodersvampe for at gå sammen med hovedretten. Palm Restaurant har serveret velsmagende retter i næsten fire årtier.

Anbefalede: